Šeštasis „Tallinn Music Week“ įvyks 2014 metų kovo 27-29 dienomis Taline, Estijoje. Tiksli dalyvių programa bus paskelbta ateinantį pirmadienį. Iš 32 šalių paraiškų sulaukęs festivalis savo programoje pristatys 200 skirtingų muzikos atlikėjų iš viso pasaulio, atstovaujančių įvairius muzikos stilius. Festivalis tikisi sulaukti daugiau kaip 20 000 žiūrovų iš Estijos ir aplinkinių valstybių.

Muzikos atlikėjų paraiškos buvo priimamos iki gruodžio 1 dienos. Daugiausia paraiškų tradiciškai sulaukta iš Estijos ir Suomijos, Lietuvos atlikėjai taip pat buvo gana aktyvūs ir pateikė 34 paraiškas.

Ankstesniais metais „Tallinn Music Week“ pasirodė 11 lietuvių atlikėjų: „Deeper Upper“, „Kurak“, „Rasabasa“, Vaiper Despotin, „Without Letters“ (2013 m.), Alina Orlova ir Markas Palubenka (2012 m.), „Colours of Bubbles“ (2011 m.), „Fusedmarc“ ir Jurga (2010 m.), „Happyendless“ (2009 m.).

Išankstinės šių metų festivalio ir konferencijos akreditacijos iki vasario 2 dienos kainuoja 35 eurus, nuo vasario 3 dienos jų kaina kils iki 45 eurų, o prieš pat festivalį kainuos 55 eurus.

Tris dienas trunkantis muzikos renginys ir dviejų dienų muzikos industrijos atstovų rengiama konferencija yra tapusi didžiausiu talentų festivaliu šiauriniame Baltijos regione, kuris suburia muzikos talentus iš Baltijos šalių, Šiaurės Europos, taip pat sukviečia muzikos ekspertus iš viso pasaulio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją