Šiemet aiškiai pasimatė, kad 17 metų kanadietė Tate McRae ne šiaip muzikos naujokė, o sensancija. Vien jos singlas „you broke me first“ iš viso turi 500 mln. perklausų internete.

Jau dabar ryškiausiu Kanados muzikiniu fenomenu nuo Avril Lavigne laikų vadinama Tate sceną pirmiausia išbandė kaip šokėja ir netgi šoko kartu su Justinu Bieberiu. Tačiau netrukus muzikavimas ją patraukė labiau. Šiemet Tate McRae pasirodymas „pandeminuose“ „MTV“ vaizdo klipų apdovonajimuose tapo vienu laukiamiausių.

Tai, kad dar mokykloje besimokančiai Tate tikrai netrūksta dėmesio rodo ir tai, kad šį rudenį paleisti bilietai į jos 2021 m. muzikinį turą po Europą, nepaisant neaiškių keliavimo ir renginių perspektyvų, buvo išparduoti vos per vieną dieną. O šiandien Tate McRae į pasaulį paleido dar vieną savo galimai būsimą hitą – „r u ok“.

Skandalistės Miley Cyrus jaunesnioji sesuo 20-metė Noah Cyrus šiemet išgyvena produktyvų laiką ir vieną po kitos pristato naujas dainas, vaizdo klipus ir netgi albumą. Visa tai, be abejonės, neliko nepastebėta ir šiemet ji gavo savo pirmąją „Grammy 2021“ nominaciją kaip geriausia nauja atlikėja.

Pirmą kartą Noah Cyrus savo nuotraukas žiniasklaidoje ėmė pastebėti būdama vos vienuolikos metų. Nelauktą dėmesį sekė ir apkalbos bei įvairiausi nemalonūs lyginimai su skandalingąja seserimi Miley Cyrus. Tiesa, dar gerokai iki to jos šeima susilaukdavo žiniasklaidos dėmesio – seserų tėtis Billy Ray Cyrusas yra vienas populiariausių country muzikos atlikėjų Amerikoje. Taip pat ir jųdviejų brolis Trace Cyrus yra labai ryški asmenybė.

Nepaisant visų šių faktų Noah iš pradžių net neplanavo pasukti šeimos keliu ir ilgą laiką domėjosi žirgininkyste. Tačiau po to, kai jos mylimiausias žirgas žuvo, ji nebesugebėjo tęsti šios veiklos. Tad kitu natūraliu N. Cyrus žingsniu tapo emocionalių dainų rašymas – taip gimė EP albumas „Good Cry“, vėliau ir – „The End of Everything“, o dabar dar „atėjo“ ir „Grammy“ nominacija.

Kita dvidešimtmetė dainininkė ir influencerė Madison Beer už savo karjeros pradžią gali būti dėkinga Justinui Bieberiui, kuris pasidalino jos vaizdo įrašu. Jame Madison Beer savo balsu tiesiog užbūrė žymųjį dainininką. Jis ją pavadino ateities žvaigžde. Taip ir nutiko.

Jau vasario 26 d. išeis Madison Beer debiutinis albumas „Life Support“. Mergina ne tik puikiai dainuoja ir renka milijonus perklausų internete, bet turi ir virš 20 mln. sekėjų vien „Instagram“ socialiniame tinkle.

Tipine niujorkiete save vadinanti žydų kilmės Madison jau kurį laiką gyvena ir kuria Los Andžele. Šiandien talentingoji gražuolė išleido naują dainą pavadinimu „BOYSHIT“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)