2006 metais snieglenčių diena buvo pradėta švęsti tarptautiniu mastu, 2008-aisiais, sulaukusi didelio pasisekimo, ši šventė paplito ne tik Europoje, bet taip pat įžengė į Kanadą, JAV, Rusiją, kitas Pasaulio šalis. Kaip teigiama pagrindinių organizatorių pranešime spaudai – snieglenčių diena bus švenčiama trisdešimtyje Pasaulio šalių, kuriose iš dangaus krenta sniegas.

Šią dieną lietuviai švenčia kasmet. „Be abejonės šventėme, bet iki šiol viskas vykdavo tik snieglenčių maniakų rate, o didelė dalis snieglentininkų likdavo už borto. Susikaupėm ir nusprendėm įtraukti visus šio sporto gerbėjus“, – teigia organizatoriai.

Į renginio programą buvo įtrauktos snieglentininkų varžybos. Merginoms dedikuojamos atskiros moterų varžybos, kurių dalyvės buvo filmuojamos, o jų pasirodymai dalyvaus Pasaulinės snieglenčių dienos „Girls powDer“ konkurse.

Renginio dalyviams bei žiūrovams sušalti neleido dj Mamania ir Svaras, pristatysiantys bendrą projektą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją