Pasak pranešimo spaudai, jį jau kelias dienas (visiškai nemokamai) gali atsisiųsti kiekvienas norintis
.

Kokybe stebinančiame mini albume galima išgirsti kvapą užimantį elektronikos, džiazo, pop, ambient mišinį su Justės vokalu. „Šiandien mums atrodo, kad nieko kokybiškiau „Sutemose“ iki šiol dar nebuvo išleista, tikiuosi taip atrodys ir tau. Tokia muzika verta pačių garsiausių pasaulinių įrašų kompanijų dėmesio. Vos per kelias dienas gavome daug, daug komplimentų iš viso pasaulio“, - neslėpė susižavėjimo „debiutantais“ įrašą išleidusio puslapio vadovas Vytautas Tumas.

Pats leidinio autorius Leon Somov apie „Offline EP“ sakė: „Jaučiu daug laisvės tame stiliuje ką darau, tačiau kartais apima sveika baimė, jog visa tai ką sukuriu sensta ne dienomis, o valandomis. Kiekvieną kartą kurdamas kažką įsimyliu. Rimtai. Be to tiesiog niekas „nelimpa“. Tais momentais bandau visais įmanomais būdais kuo gražiau išreikšti save. Esu dėkingas Justei – nepaisant to, kad ji labiau pripažįsta gyvą muziką, mums išties gerai sekasi dirbti kartu. Tiesą sakant, manau, jog ši muzika yra verta daugiau nei būti išleista tik Lietuvoje – tai viena iš priežasčių kodėl galų gale pasirinkau būtent Sutemas. Juk jų klausosi visame pasaulyje“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją