Šiltas ir saulėtas birželio vidurys – puikiausias laikas pasitikti vasarą, todėl į Vilniaus Kalnų parke vyksiantį vienos dienos festivalį organizatoriai kviečia atvykti anksčiau – jau nuo 15 val. erdvioje parko pievoje vyks šeimų piknikas.

„Manome, kad gausiausiu istorijoje pretenduojantis tapti piknikas sulauks didelio šeimų dėmesio. Specialiai joms pristatėme Šeimos bilietą, kurį įsigiję suaugę į renginį galės nemokamai atsivesti vaikus iki 11 metų amžiaus“, – sakė vienas festivalio organizatorių, „Live Naton Lietuva“ atstovas Deividas Afarjanc.

„Pati geriausia Šeimos bilieto privilegija, kad mažiausieji festivalio dalyviai ne tik galės smagiai leisti laiką Šeimų piknike, bet ir nemokamai mėgausis visais festivalio žvaigždžių koncertais“, – teigia festivalį rengiančio Menų fabriko loftas atstovas Viktoras Diawara.

Nuo birželio 12 d. bilietai brangs.

Dideli ir maži, šeimos, giminės, draugų būriai ir pavieniai melomanai – visi laukiantys 17 val. Kalnų parke prasidėsiančio koncerto nuobodžiauti neturės kada, nes nuo 15 val. ten pat vyks didžiausias šeimų piknikas mieste. Susigundžiusiems smagiu poilsiu pačioje sostinės širdyje įsikūrusiame gamtos kampelyje sukti galvos dėl smulkmenų nereikės - penktadienio vaišes paruoš gausus festivalyje dalyvaujančių restoranų ir kavinių pasirinkimas.

Royksopp – „What Eles Is There?“:

Muzikos gurmanus džiugins legendinis elektroninės muzikos duetas iš Norvegijos „Royksopp“, pasaulyje žinoma iš dideliais hitais tapusių kūrinių „Eple“, „Poor Leno“, „What Else Is There?“, „Running to the Sea“ ir daugelio kitų. Scenoje taip pat bus galimybė išvysti ir išgirsti populiarių dainų „Perfect Strangers“ ir „September Song“ autorių ir atlikėją britą JP Cooperį. Elektroninės muzikos gerbėjus turėtų maloniai nustebinti vieną didžiausių Estijos šokių muzikos viltimi vadinamo Noep pasirodymas. Išskirtines programas festivaliui ruošia Lietuvos scenos atstovai „Daddy Was A Milkman“ ir „Solo ansamblis“.

JP Cooper ir Jonas Blue – „Perfect Strangers“:

Akimirkos iš pernai vykusio šeimos pikniko:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)