„Daina atspindi šių dienų santykius – tai, kiek galime pasistengti dėl mylimo žmogaus, ir melą, kurį sakome sau būdami nelaiminguose santykiuose, – aiškinama grupės pranešime. - Galų gale mes vis tiek niekada neklausome kitų patarimų ir darome tai, kas mums atrodo geriausia bei nuolat kartojame sau, kad šį kartą bus kitaip.“

Dar šių metų pradžioje išėjo užuomina apie į sceną sugrįžtančius niujorkiečius. Duetas paleido reklaminę kampanija pavadinimu „bet kas gali būti „The Chainsmokers“. Šios kampanijos idėja prasidėjo nuo to, kad grupė per ilgai neišleido naujos muzikos.

Kaip vėliau rodoma trumpo metro filme apie grupės sugrįžimą, muzikos kompanijos vadovas juos atleido. Kadangi jų veidus nedaug kas žino, „The Chainsmokers“ toliau tęsė veiklą, tačiau duetą vaidino pasamdyti aktoriai. Tiesa, šios smagios ir išgalvotos istorijos pabaigoje sugrįžta tikrieji grupės nariai.

„The Chainsokers“ 2017 m. yra laimėję „Grammy“ apdovanojimą už geriausią šokių muzikos kūrinį „Don‘t Let Me Down“. Taip pat savo sąskaitoje turi daugybę kitų prestižinių įvertinimų. Tarp žymiausių grupės dainų yra ir singlai „Roses“ bei „Closer“.

Pastarasis 2016 m. tapo ilgiausiai pirmoje prestižinio „Billboard Hot 100“ topo vietoje išsilaikiusiu kūriniu. O vienas didžiausių grupės hitų yra „Something Just Like This“, įrašytas su kultine britų grupe „Coldplay“.

Po dviejų metų muzikinės pertraukos ir susitelkimo į kitus verslus bei filantropinius projektus (pandemijos įkarštyje grupė padovanojo dešimtis tūkstančių „PPE N95“ respiratorių Niujorko ir Las Vegaso ligoninėms, taip pat duetas užsiima labdaringa veikla, padėdami vaikams iš nepasiturinčių šeimų), „The Chainsmokers“ sugrįžta į muzikos pasaulį. Dar šiemet jiedu žada pristatyti savo ketvirtąjį albumą. Tiesa, kol kas nei albumo data, nei pavadinimas nėra atskleisti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją