Nors Dž. Butkutė kilusi iš Šakių, jau daug metų gyvena laikinojoje sostinėje ir Kauną vadina savo miestu.

Kaip ir buvo galima tikėtis, Kaune atlikėja buvo sutikta išties audringai. Bilietai į jos koncertą "Nesudeginta ant laužo" buvo išpirkti likus keliems mėnesiams iki pasirodymo.

Anšlaginiai buvo ir pirmieji koncertai Klaipėdoje bei Vilniuje.

Ilgai lauktas atlikėjos koncertas prasidėjo šiek tiek vėluodamas nei buvo oficialiai paskelbta. Atlikusi kelias dainas, Džordana Butkutė pasisveikino su publika.

„Sveikas, mano brangusis mieste“, - kreipėsi D. Butkutė į sausakimšą „Žalgirio“ areną. Koncerto metu dainininkė ne kartą reiškė susižavėjimą susirinkusia publika ir Kaunu. Gerbėjai šėlo viso koncerto metu, nuo pirmųjų dainų pakilo iš sėdimų vietų ir atsisėsdavo tik tada kai D. Butkutė dainavo ramesnius, lėtesnius kūrinius.

Skambant didžiausiems D. Butkutės hitams, dainininkės gerbėjai pašokdavo iš savo vietų, dainavo kartu ir šoko. Tarp dainių galima iš žiūrovų pusės sklido šūksniai „Džordana, aš tave myliu“.

Ypatingai audringai arena sutiko dainą „Nemylėjau tavęs“, kurią D. Butkutė atliko bisui. Dainos pabaigoje arenoje pasipylė konfeti. Atlikus paskutinę dainą, gerbėjai užvertė D. Butkutę gėlėmis, o po koncerto arenoje dar kurį laiką girdėjosi ištikimiausių dainininkės fanų balsai, kurie dainavo „Nemylėjau tavęs“ .

Lapkričio 22 d. Dž. Butkutė pasirodys Panevėžio „Cido“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (380)