Geros muzikos festivalis „Karklė 2019" patvirtino savo vardą ir į programa įtraukė visą Lietuvos muzikos elitą. Pranešę, kad šiais metais scenoje išvysime superžvaigždę, britų numylėtinę Jess Glynne bei lietuvį „Daddy Was A Milkman", organizatoriai teigė, jog staigmenų dar bus. Taigi, jie su malonumu pristato dar penkis atlikėjus, pasiruošusius prie jūros „įžiebti" siautulingą vakarėlį, skelbiama pranešime spaudai.

„G&G Sindikatas"

2018-ųjų M.A.M.A muzikos apdovanojimuose net trimis statulėlėmis įvertinta grupė „G&G Sindikatas" sudrebins „Karklės" festivalį. Nepaisant visų kitų pergalių, už muzikinį albumą pirmą kartą istorijoje per „M.A.M.A" pagerbtos Lietuvos hiphopo žvaigždės pažada neišdildomus įspūdžius.

Pristatinėti jų nereikia, kiekvienas žino, jog per „G&G Sindikato" koncertus svarbiausia pasiruošti ypatingai energetikai. Ir nors pasirodymai išsiskiria scenografija, įžūliais tekstais, pagrindiniu hiphopo meistrų „kabliuku" vienareikšmiškai tampa žiūrovai. Būtent publika juos sutinka tarsi revoliucionierius, pasiryžusius įvesti savą tvarką.

Monique

Atlikėja, kurios istorija įkvepia – Monika Pundziūtė - Monique. Prieš kelis metus televizijos projekte sužibus jos žvaigždei, daugelis su nekantrumu stebėjo kaip pasisuks tolimesnė merginos karjera. Ambicinga, talento nestokojanti atlikėja įrodė Lietuvai, kad svarbiausia – tvirtas ryžtas, valia ir susikaupimas. Dabar gražuolė Monique turi armiją gerbėjų, jos sąskaitoje – ne vienas svarbus apdovanojimas, milijoninės perklausos bei pilnos koncertų salės.

„Karklėje" šalia kitų muzikos profesionalų pasirodysianti žvaigždė niekuomet neslėpė – iš nedrąsios mergaitės ji išaugo į vakarėlį inspiruojančią, savo stiliumi žavinčią dievaitę, kuri visiems melomanams dovanoja išskirtinę muziką.

Vidas Bareikis

Koks festivalis be „žmogaus orkestro"? Organizatoriai su džiaugsmu praneša, kad Vidas Bareikis jungiasi prie „Karklės" muzikantų sąrašo ir prie jūros šėlstanti publika galės mėgautis garsiausiais jo kūriniais.

Vidas gali didžiuotis visa serija kelių pastarųjų metų hitų: „Pusvalanduko", „Trys Kanados", „Babkės", „Bradas Pitas", „Nervai" ir kiti jo darbai – kas kartą varo iš proto originalumo išsiilgusius klausytojus.

Atlikėjas, kompozitorius, aktorius, režisierius yra apdovanotas ir „Auksiniu scenos kryžiumi", todėl teatrališkumas jo pasirodymo metu – garantuotas.

„8 kambarys"

Grupė „8 Kambarys" susibūrė 2013 metais, jos muzika iškart surado kelią į klausytojų širdis. Karolis Talutis –Talaz ir Deividas Alejūnas – Corsalis su hitu „Ieškau" įsibrovę į Lietuvos sceną, labai greitai sulaukė pripažinimo. Atlikėjus palaikė ir žinomi vardai, štai anksčiau minėtasis Vidas Bareikis neslėpė, kad pastaruoju metu daug klausosi šių vaikinų kūrybos.

„8 kambario" dainos „Karklėje" skambės tiems, kas tiki nuoširdumu, dažnai pasiduoda „naujiems vėjams" muzikoje ir nori gerai praleisti laiką.

Niko Barisas

Auganti sekėjų auditorija pasipildo po kiekvieno viešo Niko Bariso pasirodymo su hiphopo grupe „8 Kambarys". Šis jaunasis talentas jau gali didžiuotis atlikęs kūrinius tūkstantinei miniai „M.A.M.A" apdovanojimuose ir tuo, kad žaibiškai pelnė pripažinimą jaunimo tarpe.

Pasirodymas „Karklės" scenoje jį įpareigoja dar labiau stengtis kurti kokybišką turinį ir maloniai nustebinti didėjantį gerbėjų pulką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją