Mados vakarėliai pasaulyje populiarūs tapo jau seniai, o juose noriai lankosi scenos ir podiumų žvaigždės, nusipelnę visuomenės veikėjai, verslininkai, įdomios ir dėmesį kaustančios asmenybės, kuriuos vienija aistra madai, kelionėms, naujausioms tendencijoms ir aukščiausiai kokybei.

Glamūrinis gyvenimas tikriesiems fashionistams neatsiejamas nuo mados vakarėlių, kurie rengiami tik ypatingose miestų vietose, o nuo šiol – sistemingai ir Vilniuje.

Karščiausiu mados fiestų tašku sostinėje tapo naktinis klubas „Mojo Lounge Vilnius”, kurio vardas siejamas su gera muzika, įmantriais kokteiliais, moderniu interjeru ir stilingais lankytojais. Ši pasilinksminimo vieta, tikrų klubinėtojų startas ir finišas! Būtent čia įvyks ir legendinių kvapų kūrėjo, dizainerio Thierry Mugler oficialus mados vakarėlis, kuriame kviestinė publika išmėgins ir maloniai apsvaigs nuo Thierry Mugler aromatų. Jau dabar aišku, kad prabangus vakarėlis Vilniuje nė per žingsnį nenusileis didžiosiose mados sostinėse rengiamose tokio pobūdžio mados šventėse. Tai garantuoja išskirtinių renginių organizavimo „Next Level” komanda – Rasa Arlauskienė ir Mantas Petruškevičius bei mados namų „Thierry Mugler” atstovai Lietuvoje.

Vakaro metu įspūdį kurs netikėtas klubo interjero dekoras – veidrodiniai lakštai, metalo blizgesys ir švytėjimas, nukeliantis į beribes erdves. Ne mažesnis dėmesys buvo skiriamas ir visų taip trokštamiems veidrodiniams kvietimams, kurių tekstas, pagal mados namų Thierry Mugler reikalavimus, galėjo būti tik anglų kalba.

Kaip ir pridera, visame pasaulyje garsių mados namų vakarėliuose, taip ir šiame, galios aprangos kodas - STAR (liet. žvaigždė). Jis pasirinktas ne šiaip sau. Žvaigždė – Thierry Mugler simbolis. VIP svečiai jau dabar suka galvas, kaip susikurtu įvaizdžiu ir stiliumi nustebins vieni kitus ir laimės vertingas ir kvapnias Thierry Mugler dovanas.

Į mados šventę po vidurnakčio, už mokestį ir atitikę aprangos kodą, galės patekti ir ištikimiausi Vilniaus naktinio klubo „Mojo Lounge” lankytojai, kuriems žodžiai „mada”, „stilius” ir „geras gyvenimas” – kasdienybė.

Plačiau apie kūrėją Thierry Mugler:

Thierry Mugler gimė Strasbūre. Sulaukęs devynerių jis pradėjo lankyti baletą, o apžavėtas scenos ir būdamas keturiolikos įstojo į Nacionalinį Reino operos baletą. Klasikiniai šokiai išugdė talentą išreikšti save kūno kalba ir atvėrė duris į teatrą, kuriame jis susipažino su kostiumų ir scenografijos galia. Tuo pačiu metu Thierry studijavo interjero dizainą, kur įvaldė kvapą gniaužiančių konstrukcijų ir perspektyvų kūrimą. Sulaukęs 20-ies atvyko gyventi į Paryžių. Thierry nemėgo tuometinės beformės mados, todėl kūrė rūbus sau. Išskirtinis stilius sukėlė didžiulį susidomėjimą ir padėjo susirasti daugybę įdomių naujų pažinčių. Taip jis pradėjo dirbti mados srityje ir tapo laisvai samdomu rūbų dizaineriu, kūrusiu modelius daugybei garsiausių rūbų kompanijų Paryžiuje, Milane, Londone ir Barselonoje. 1973 m. Thierry Mugler sukūrė savo pirmąją asmeninę drabužių kolekciją ir pavadino ją „Café de Paris”. Tai buvo hyper moteriško stiliaus eros pradžia. Kolekcija sulaukė didžiulio moterų susidomėjimo, spaudos liaupsių.

Dar po kelių metų jis atidarė savo pirmąjį butiką. Tačiau Thierry Mugler svajonė buvo sukurti kvepalus, kurie sužadintų vaikystės prisiminimus. „Angel” buvo pirmieji kvepalai, kurių skystis nuspalvintas dangiška mėlyna spalva. Kuriant šį kvapą, dizaineris apgalvojo kiekvieną detalę, siekė tobulybės ir nedarė jokių kompromisų dėl ingredientų kokybės, dizaino ar gamybos proceso. Šis flakonėlis atspindi dizainerio pasaulį, kuriame slypi prabanga, inovacijos, jausmingumas ir beribis jo talentas kurti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)