„Mokyklos rūsyje susiradome būgnus ir gitarą. Iš muzikos kabineto iškaulijome sintezatorių ir restauravę senas, tarybines kolonėles bei stiprintuvus pradėjome repetuoti. Jau po kelių mėnesių surengėme pirmą koncertą. Pamačius šituos vaizdo įrašus suspaudė širdį. Kokie buvome jauni. Kokie įdomūs buvo laikai. Grupę pavadinome „Labas“, nes atrodė, kad tai labai kietai skambantis žodis.

Grojome roką. Scenoje labai jaudinausi, bet palaikė draugai. Tai akivaizdžiai matyti filmuotoje medžiagoje. Aišku, pasipuošiau, apsirengiau savo gražiausius aptemptus marškinėlius. Didžiausia neįminta mįslė, kas ta mergina, su kuria išeinu vaizdo klipo gale. Niekaip negaliu prisiminti“, – prisiminimais pasidalino atlikėjas.

Kartu su pirmojo koncerto vaizdo medžiaga, Stano pristato ir naujausią savo dainą „Mes“, kurioje kalbama apie devyniasdešimtųjų kartą:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)