„Aš daug metų kuriu dainas, žinoma, jos nėra nei labai nuostabios, nei ypač populiarios, jos tiesiog mano ir tik tokias jas sugebu kurti, kokias sukuriu. Vienos geresnės, kitos blogesnės – čia pagal įkvėpimą, matyt“, – pasakoja Agnė.

Dainininkė nustebina prisipažinusi, kad bene populiariausios jos dainos jai mažai tepatinka.

„Esu prisikūrusi tokių dainų, kurių jau senokai nekenčiu. Jeigu tenka tas nemėgstamas padainuoti, tą darau pro sukąstus dantis ir tą sakau rimtai. Vienos iš tokių – „Bateliai“ ir „Balta žiema“. Viskas, man „batai“ ir žiema, žinokit, jas dainuojant“, – nusijuokė ji.

Bene naujausia Agnės daina gimė iš pokšto, pasitinkant 2020-uosius metus.

„Daina apie milijoną gimė iš niekur, tiesiog ruošiausi Naujiems metams. Man patinka pasijuokti iš savęs, todėl norėjau nustebinti ir pralinksminti draugus bei artimuosius, todėl ta proga atsisiunčiau šviesų plaukų peruką – pagalvojau, padarysiu aš jiems šventę, – nusijuokė pašnekovė. – Taigi, perukas atkeliavo likus dviems mėnesiams iki Naujųjų ir, žinoma, aš jį matavausi ir visaip staipiausi namie. Taip iš savęs besijuokdama aš prisėdau prie savo pianino ir iš karto užgrojau bei uždainavau: „vienas milijonas – ne alga“. Toliau palaipsniui dėliojau žodžius, kad susirimuotų.“

„Realybėje nenorėčiau būti tokia, kaip dainos personažas, nebent turėčiau tokius savo plaukus, bet ne tokias svajones“, – juokiasi Agnė.

„Viską, ką gyvenime sukūriau ar sukursiu, dariau tik dėl savęs ir sau, o jeigu nors viena mano daina patiko dar vienam žmogui – vadinasi, aš tikrai ne be reikalo gimiau šioj žemėj. Kūryba – tai mano hobis, mano gyvenimo prasmė, mano visas pasaulis, mano aš, todėl esu laiminga, kad šios man skirtos Dievo dovanos negali atimti jokia jėga, išskyrus mirtį“, – pasakojo dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)