Pasiteiravus, kaip gimė ši daina ir kokia jos pavadinimo prasmė, Dž. Butkutė paatviravo: „Kūrėjas negali nuspręsti kada jam kurti, o kada - ne. Ateina tam laikas ir savaime gimsta naujas kūrinys. Kaip ir daugelį savo dainų, šią dainą sukūriau naktį, prieš gerus tris mėnesius. Pavadinimas atėjo natūraliai ir iš gyvenimiškos patirties. Nors esi žinomas žmogus ir nuolat tenka paatvirauti viešumoje, duoti interviu, tačiau vis vien šį bei tą pasilieki tik sau. Manau, kad kiekvienas gali pasakyti, jog yra tokių dalykų, kuriuos nori pasilikti tik sau“.

Anot atlikėjos, ši daina yra apie meilę ir kaip daugelį jos dainų, taip ir šią, kiekvienas klausytojas jos žodžius gali interpretuoti ir prisitaikyti sau. „Ši daina yra džordaniška, ritmiška. Žodžiai gana paprasti, bet ne banalūs, todėl visi gerbėjai gana lengvai galės ją išmokti ir drauge dainuoti per koncertus“, - dainos sėkmę pranašavo atlikėja.

DELFI paklausus Džordanos, kokios priežastys lėmė, kad ji daugiau nei trejus metus nesukūrė jokios dainos, atlikėja buvo atvira: „Minčių kurti buvo daug. Ir dabar turiu daug pradėtų rašyti, tačiau niekaip jų neužbaigiu. Koncertai ir intensyvus gyvenimo tempas privertė padaryti pertrauką. Taip pat ir skyrybos sujaukė mano gyvenimą. Tiesą pasakius, nesinorėjo rašyti apie skyrybas ar apie naujai pradedamus santykius, kol dar nebuvome apsišlifavę. Kai išsigydžiau širdies žaizdas ir pradėjau gyvenimą iš naujo, tada ir vėl pradėjau kurti. Atsirado įkvėpimas, nes ir Elegijus prie to labai daug prisideda. Jis turi begalę idėjų. Čia tiktų labai gražus apibūdinimas - bendraminčiai, o mes tokie ir esame, todėl ir pati kūryba man sekasi lengviau“.

Kaip teigė Dž. Butkutė, šios dainos be jos, Elegijaus ir muzikos autoriaus Daliaus Pletniovo nėra niekas girdėję, todėl DELFI skaitytojai turi išskirtinę galimybę vieni pirmųjų išgirsti atlikėjos naujai įrašytą kūrinį „Tylios mintys“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)