„Aš labai džiaugiuosi, kad prie turo prisidėjo tokie profesionalūs atlikėjai bei dj‘ai kaip Electronic I, Sasha Song, Virus J, Justinas Lapatinskas, Dapa Deep, Vitta Jakutiene, Dj Ides (Jav), bei daugelis kitų. Visi jie suvaidino tam tikrą vaidmenį mano gyvenime ar kažkokiu būdu veikė mano kūrybą. Ruošiame išties įspūdingą šou su gyva grupe, daugybe specialiųjų efektų, karnavalinių dekoracijų, šokėjomis, pasidabinusiomis karnavaliniais kostiumais. Klubai atrodys ne taip, kaip juos buvo įpratę matyti lankytojai“ - džiaugėsi atlikėjas.

Renginį vainikuos išskirtinis ir kitoks Soliario pasirodymas su gyvais muzikantais. Neliks nuskriausti ir klubo lankytojai, body-art darbuotojai lankytojus papuoš nuostabiais piešiniais, kurie matysis tik įjungus specialia šviesą.

„Tikiu, kad šios šventės nepamiršiu niekada, todėl visus žmones kviečiu apsilankyti balandžio 3 dieną Vilniuje, naktiniame klube „Grand Club“, balandžio 4 dieną klube Macao, balandžio 11 dieną Klaipėdoje, klube Dr Who?“, – kviečia Soliaris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)