„Labas, pasauli, ačiū, kad leidai išpildyti man savo svajones. Visuomet liksiu dėkingas už įgautą patirtį bei visus mane supusius žmones, komandą bei gerbėjus“, – taip laišką feisbuke pradėjo Avicii. Atlikėjas dėkojo visiems: gerbėjams, patrneriams, kolegoms, draugams, broliui Ashui ir daugeliui kitų žmonių.

„Aš suaugau kaip artistas. Aš pažinau save ir supratau, kad yra tiek daug dalykų, kuriuos noriu nuveikti gyvenime. Aš noriu tek daug, o laiko turiu tiek mažai, – toliau rašė Avicii. – Prieš kelias savaites su draugais bei kolegomis keliavau po Jungtines Amerikos valstijas. Norėjau laiko sau bei apsvarstymams. Tai iš tiesų man padėjo apsispręsti, kad atėjo laikas pokyčiams.“

Timas Berglingas-Avicii patikino, kad niekuomet nesiekė materialinės gerovės, tačiau yra beprotiškai dėkingas, kad dirbdamas tai, ką mėgsta, kurdamas muziką, turėjo visas galimybes įgyvendinti absoliučiai visas savo svajones.

„Aš niekada nepaleisiu muzikos. Ir toliau per ją bendrausiu su savo gerbėjais, tačiau nusprendžiau, kad šis 2016-ųjų turas bus paskutinis. Pašėlkime per koncertus iš širdies!“ – laišką baigė Avicii prirašydamas ir savo telefono numerį, jei kas norėtų su juo susisiekti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)