Tiek Rusijoje tiek Ukrainoje garsi dainininkė po 2022 m. vasario 24 d. pasirinko tylėjimo taktiką. Ji beveik nieko nekomentuoja apie karą, tik retkarčiais savo tinklaraštyje skelbia siaubingus vaizdus iš apšaudytų taikių miestų, informuoja unian.net.

Buvęs S. Rotaru vadybininkas Sergejus Lavrovas Rusijos žiniasklaidai atskleidė, kad garsenybė dabar praranda didžiulius pinigus.

„Dabar ne laikas koncertuoti. Sofija Michailovna tai supranta. Tiesa, kvietimų surengti pasirodymą jai netrūksta. Man nuolatos skambina žmonės, kurie nori ją pasikviesti į savo renginį. Domisi, kaip tai padaryti ir kiek reikės sumokėti. Tiesą sakant, aš jai neskambinu ir nieko nesiūlau. Suprantu, kad tokiu sunkiu metu ant scenos ji nelips“, – sakė S. Lavrovas.

Jis patikslino, kad atlikėja visada buvo principinga ir koncertuodavo tik tada, kai pati to norėdavo. Anot S. Lavrovo, atsisakydama rengti pasirodymus, ji praranda didžiulius pinigus. Už dainavimą privačiame renginyje S. Rotaru prašo mažiausiai 100 tūkst. eurų.

S. Rotaru reakcija į karą Ukrainoje

Iš pradžių žvaigždė tylėjo ir vengė atskleisti savo poziciją. Viešai ji taip ir neišreiškė palaikymo savo šaliai, tačiau ne kartą dalijosi apšaudytų taikių Ukrainos miestų kadrais.

S. Rotaru vadybininkas teigė, kad ji yra „apolitiškas asmuo“.
Priminsime, kad neseniai moteris sureagavo į Kyjivui suduotą raketų smūgį ir paskelbė šokiruojančių nuotraukų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)