Prie paramos/labdaros akcijos šiemet prisideda ir dainininkė Birutė Petrikytė, dvyliktą kartą rengianti šlagerių festivalį. Rugpjūčio 3 – 4 d. jis vyks „Birutės uoste”, Liepojos pl. 13, Palanga.

Paramos laukia 4 metukų Urtė Švenčionytė iš Jiezno, serganti smegenų kirmino hipoplazija. Dėl retos ir sunkios ligos mergaitė nevaikšto, turi kalbos ir judėjimo sutrikimų. Urtei reikalingas skubus gydymas, kurio Lietuvoje dar nėra. Pagalba jai gali būti suteikta Genadijaus Ševčenkos vadovaujamoje kamieninių ląstelių klinikoje Maskvoje. Reikiami tyrimai Lietuvoje jau atlikti, kontaktai ir laikas su gydytojais Maskvoje suderinti, tačiau tam, kad Urtė galėtų pradėti gydymąsi Rusijos klinikoje, reikalingi 34 000 litų, kurių keturis vaikus auginanti šeima neturi.

Sunkiai sergančiai mergaitei padėti galite ne tik įsigydami bilietus, bet ir kvietimus, kurie paštu bus išsiųsti parėmusiems Sąskaitos Nr. LT81 7300 0101 3226 9253, AB Swedbankas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)