Malonią staigmeną atlikėjui surengė drauge koncertavę styginių kvarteto muzikantai ir koncerto rengėjai: įteikė Vytautui nuostabią raudonų rožių puokštę ir, plojant iš savo vietų pakilusiai pilnut pilnutėlei salei, atliko jo paties kūrinį „Su gimtadieniu“. Visos gerbėjų gėlės, kurios buvo skirtos koncerto pabaigai, „nukeliavo“ į sceną, - rašoma pranešime spaudai.

Dainininkas buvo sujaudintas tokios staigmenos. „Geriausias gimtadienis yra scenoje, o gražiausia dovana man esate jūs“, – kreipėsi jis į publiką.

Tebelaikydamas rankose gėles, dar linksmiau nei įprastai, sudainavo „Su gimtadieniu“. Šį unikalų kartą ne tik publikai, bet ir sau. Koncerte V. Šiškausko kūrybos dainos sulaukė netylančių publikos ovacijų: skambėjo ne tik jau nepamirštamais šlageriais tapę kūriniai, bet ir naujos, mažai kur skambėjusios dainos, kurios, ko gero, jau rado kelią į klausytojų širdis.

„Ačiū Jums, kad esate, mielieji – gerbkime ir mylėkime vienas kitą ir tada viskas bus gerai mūsų Lietuvoje“, – koncerto pabaigoje linkėjo atlikėjas. – Gražių Jums artėjančių žiemos švenčių artimųjų apsuptyje“.

Vytauto Šiškausko koncertų turas „Ačiū tau“ tęsiasi: gruodžio 13 d. – Kaune, 14 d. – Šiauliuose, 17 d. – Klaipėdoje, 19 d. – Vilniuje, 28 d. – Alytuje, 29 d. – Telšiuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)