Naujausias Slavkos kūrinys nuskambėjo Andriaus Tapino „Laisvės TV“ laidoje „Laikykitės ten“. Tiesa, tokia premjeros vieta buvo pasirinkta ne atsitiktinai. Tai bendras Viačeslavo ir „Laisvės TV“ komandos kūrinys.

Kandžių žodžių savo dainose negailintis Slavka ir šį kartą nepraleido progos įgelti. „Du bičai kūrė šūdą ir staiga pabandė kurti prikolą ir vis tiek sukūrė šūdą“, – taip prasideda kelias minutes trunkanti daina.

Dainą išgirsite nuo 33 min 20 s:

Tai – ne pirma parodija, kurią sukuria Viačeslavas kartu su savo komanda. Iš viso šešių žmonių komanda jau drebino internetą Sel'o dainų parodija, kiek vėliau apdainavo ir BMW bei „Ferrari“ avariją.

Anksčiau su DELFI bendravęs Viačeslavas tikino, kad parodijos negali žeisti kūrėjų ar apdainuojamų asmenų, nes tai tiesiog parodijos. Negana to, jis tikino, kad jam nereikia net gauti sutikimo iš atlikėjų, kurių dainas ar melodijas jis panaudoja ar perdainuoja. Esą visa tai tėra saviraiška, o ne siekis užsidirbti.

Stano ir Deivydo Zvonkaus daina:

Stano ir D. Zvonkui paviešinus savąją dainą, skandalas netyla iki šiol. Vis dėlto, vyrai savo dainoje mato tik parodiją.

Ketvirtadienio vakarą duetas dalyvaus LRT laidoje „Svarbios detalės“. Joje, diskusijos metu, duetas tikins: „Mes tikrai nesam du asilai, kurie nežino, ką daro. Po tos dainos kilus reakcijoms mes išties kelias dienas mąstėm, ką padarėm. Paskui nusiraminom – nėra gėda nei dėl vieno dainos žodžio. Tiesa, to kūrinio net neišeina pavadinti daina, tai – parodija.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (211)