Kalbėdamas apie dainos atradimą, Matto atvirauja, kad išgirdęs kūrinį iš karto pajuto nostalgiją garsams bei puikią jų sinergiją: „Remiksuoti būtent šią dainą idėja kilo po daugybės originalios dainos perklausų. Man labai patiko tas synthpop skambesys, tie senieji gerieji sintezatoriai, - apie dainos atradimą pasakoja didžėjus. – Viskas sudarė tokią puikią darną, kad dainos klausiausi ir mašinoje, ir namuose, ir darbe“.

Kaip teigia žinomas didžėjus ir radijo laidų vedėjas Matto, klausydamas originalią dainos „Tyla“ versiją pajuto, kad ji nepelnytai turi per mažai klausytojų.

„Perklausius dainą nežinia kiek kartų kilo mintis, kad kūrinys turi ženkliai mažiau perklausų ir dėmesio nei turėtų. Tuomet pagalvojau, kad galėčiau šią dainą pritaikyti labiau klubinės muzikos gerbėjams ir praplėsti klausytojų ratą. Patyliukais tikiuosi, kad remiksuota versija sulauks daug dėmesio ir atves į atlikėjo Heavs gerbėjų ratą daug „naujų ausų“, – šypsodamasis pasakoja didžėjus.

Paklaustas ar sunku buvo susitarti su atlikėju Heavs dėl dainos remikso, Matto pasakoja sulaukęs šilto ir greito atsakymo: „Mano džiaugsmui, Rokas šiltai priėmė žinią dėl remikso idėjos, - pasakoja muzikantas. – Viską sutarėme greitai ir sklandžiai. O ir mūsų emocinė vibracija sutapo, todėl greitai radome bendrą kalbą. Buvo labai smagus jausmas kai man patinkančios dainos autorius taip smagiai priima mano idėjas.“

Tačiau kas gi tas Rokas, prisistatantis Heavs slapyvardžiu? Dar visai nesenai, vos prieš tris metus Rokas buvo atpažįstamas kaip gerai žinomos vilniečių roko grupės „Freaks On Floor“ būgnininkas. Vis dėlto 2019-ti metai Rokui buvo permainingi, atvedę jį į solinės karjeros pradžią.

„Šiandien slapyvardžiu Heavs prisistatantis atlikėjas jau yra atradęs savo klausytojų ratą. Jo kūryba specifinė ir įtraukianti – ne veltui jo daina „Tyla“ taip mane sužavėjo“, – šypsodamasis apie Heavs kuriamą muzika teigia Matto.

Žaidimai su garsais bei jų prisijaukinimai gerai žinomą didžėjų ir toliau veda paieškų keliu.

„Matant kaip puikiai vyksta kūrybinis procesas su įvairiais atlikėjais neatmetu galimybių ir toliau su keliais iš jų tęsti bendradarbiavimą, kurti gerą muziką kartu bei skleisti geras emocijas. Ne išimtis ir atlikėjas Heavs. Kas ten žino, gal visai neužilgo turėsime ir bendrą kūrinį“, – mįslingai su šypsena kalba didžėjus Matto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)