Svečius pasitiko agentūros įkūrėjas Simonas Čepėnas, kuris vakarėlį pradėjo stovėdamas prie didžėjaus pulto, kur grojo geriausius disko muzikos stiliaus kūrinius iš plokštelių. Renginyje skambėjo popelektronika, poprokas, devintojo–dešimtojo dešimtmečių kūriniai bei šių dienų hitai, rašoma pranešime spaudai.

Per šventę pristatyta naujiena – koncerto formatas „Soundclash“. Jame varžėsi dainininkai Augustė Vedrickaitė ir Jurgis Brūzga. Į muzikos dvikovą įtraukti ir vakaro svečiai. Jie sprendė – roko muzika ar dešimtojo dešimtmečio hitai turi laimėti. Atlikėjams talkino muzikantai Robertas Semeniukas, Rokas Beliukevičius, Rytis Vasiliauskas, Vytis Smolskas, Sergej Makidon, Julius Valančauskas, Liutauras Janušaitis bei Vaidas Kasparavičius. Renginį vedė atlikėjas Karolis Ramoška.

Gyvos muzikos projektais nepraleido daininkas Egidijus Sipavičius, dizainerė Viktorija Jakučinskaitė su vyru Vitalijumi, vedybų planuotoja Laura Vagonė, renginių organizatorius Liutauras Galinis, atlkikėja Ingrida Martinkėnaitė, daininkas Justinas Lapatinskas, modelis Simona Starkutė, teniso treneris Simas Kučas, verslininkė Agnė Grigaliūnienė, prodiuserė Elena Puidokaitė-Bruzgulienė bei daugelis kitų žinomų veidų.

Dainininkė B. Skurstene-Serdiukė pasirodė su elektroninės muzikos „Daft Punk“ kūrybos projektu „We Love Daft Punk“, taip pat šokių vakarėliams sukurtu projektu „Music Mash su Baiba“. Žinoma dainininkė itin dažnai koncertuoja privačiose šventėse, o linksmiausia jai dainuoti vestuvių svečiams.

„Per šią šventę svečiai šoka nuo pirmųjų natų. Įmonių susibūrimuose žmonės būna šiek tiek susikaustę. Reikia keleto dainų, kol pirmieji įsidrąsina žengti į šokių aikštelę. Dažniausiai klientai pageidauja vakarėlyje geros nuotaikos bei šilto bendravimo“, – pasakojo atlikėja.

Baiba prisiminė ir kuriozišką situaciją, nutikusią šią vasarą. Dainininkė kartu su grupe koncertavo didžiuliame renginyje atviroje erdvėje. Kažkas iš kaimynų iškvietė policiją ir grupei teko nutraukti antros dalies pasirodymą atlikus tik vieną dainą. „Esu, ko gero, pirmoji „Rootslive“ narė. Viskas prasidėjo nuo projekto „80‘s live“, kuris dabar išsiplėtė į „Back to the roots“. Per šiuos metus įvyko įvairiausių nutikimų. Man ši kompanija tarsi šeima“, – šypsojosi dainininkė.

Šventėje dainavęs J. Brūzga pasakojo, kad koncertuose žmonės nori patirti emocijas. Atlikėjas klausytojus paperka energingais pasirodymais bei bendravimu su publika. Dainininkas prisiminė ir vieną neplanuotą nutikimą. Per neseniai vykusį privatų koncertą scenoje dingo elektra. Publika buvo itin įsismarkavusi, J. Brūzga atliko paskutinę dainą. Scenoje liko skambėti tik būgnai, o už lango įsižiebė ryški šviesa. Kaip paaiškėjo, atvira liepsna lauke degė elektrinė. Viskas baigėsi laimingai – užgesinus gaisrą vakarėlis tęsėsi.

„Svarbiausia scenoje sukurti gerą laiką klausytojams. „Rootslive“ projektas „90‘s LIVE“ man labai artimas širdžiai. Šių pasirodymų energetika ypatinga. Šokiai būna garantuoti, scenoje atlieku energingus hitus“, – pasakojo dainininkas.

A. Vedrickaitė „Rootslive“ agentūroje dirba jau dešimt metų. Dainininkė negaili pagyrų kūrybinei komandai bei džiaugiasi, kad kartu pavyksta įgyvendinti scenos sumanymus. Viena Augustės gyvenimo svajonių buvo scenoje stovėti kartu su profesionaliais muzikantais, dažnai koncertuoti ir nuolat tobulėti. Gerbėjams ji pateikia vis atnaujintą programą bei kiekvieną kartą stebina.

„Šie žmonės ne tik mano darbdaviai, bet ir draugai. Taip pat žmonės, kurie išklauso ir girdi, ką sakai. Komanda man leidžia atsiskleisti, neriboja manęs. Toks bendradarbiavimas veda gerų rezultatų link“, – sako A. Vedrickaitė.

Atlikėja per šiuos metus išbandė įvairius muzikos stilius. Paklausta, kuris arčiausiai širdies, Augustė tikina, kad svarbiausia laimingi žiūrovai. Scenoje ji gali dainuoti bet kokio stiliaus dainas. „Didžiausia dovana yra užmegzti ryšį su žiūrovais. Nors labiausiai savo rogėse jaučiuosi dainuodama roką, niekada neperšu jokio stiliaus“, – teigė žinoma dainininkė.

Renginio akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją