Specialiai šiam pasirodymui po atviru dangumi kuriamos ypatingos garso ir šviesos instaliacijos, dėliojamos koncertinės programos. Pasirodymas Šiauliuose taps pirmuoju į grupę „Pikaso“ po ilgos pertraukos sugrįžusio Tomo susitikimu su gerbėjais, rašoma organizatorių pranešime spaudai.

„Man-go“ merginos priduria, kad pasirodymas restauruotoje viloje su įspūdingu parku ir fontanu - duoklė Šiauliams. Dar 2019 metais buvo suplanuotas grupės koncertas „Saulės“ kino teatre. Dėl pandemijos šou teko perkelti ir vėliau planuotas koncertas Šiaulių arenoje. Jį vėl teko atidėti dėl antrą kartą paskelbto karantino.

„Visus, kurie buvo įsigiję bilietus į minėtus pasirodymus, kviečiame susitikti Chaimo Frenkelio viloje. Visi bilietai galios rugsėjo 2-ąją, nes į šią atvirą ir istorinę vietą perkeliamas spalį planuotas pasirodymas Šiaulių arenoje. Labai jūsų laukiame, nes beprotiškai pasiilgome“, - sako „Man-go“ merginos.

Remiantis išankstiniais bilietų pardavimais, į Šiaulius rugsėjo 2-ąją planuoja atvykti grupių „Pikaso“ ir „Man-go“ gerbėjai iš visos Lietuvos. Abiejų grupių nariai įsitikinę, kad du koncertai vienoje scenoje taps vienu ryškiausių jų šou šiais metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)