Muzikinis vaizdo klipas leis gerbėjams pirmą kartą iš arčiau susipažinti su Sia režisūriniu debiutu kine, rašoma pranešime spaudai. Rudenį kino ekranus išvysiančiame filme vaidins Kate Hudson, Leslis Odomas, Jr. ir Maddie Ziegler. Filme pasakojamos iš narkotikų ir alkoholio liūno išbristi bandančios Zu (aktorė Kate Hudson) ir jos netikros, autizmu sergančios sesers Music (Maddie Ziegler) istorijos. Filmo metu tyrinėjamos dvi mėgstamiausios Sia temos – savęs paieškos ir šeimos svarba gyvenime.

Spalvingame vaizdo klipe įamžinti linksmai šokantys aktoriai Kate Hudson, Leslie Odom Jr. Taip pat ir jaunoji šokėja Maddie Ziegler, išgarsėjusi po to, kai nusifilmavo Sia muzikiniuose klipuose „Chandelier“ ir „Elastic Heart“.

Filmo „Music“ scenarijų parašė Sia ir Dallasas Claytonas – jie rėmėsi trumpa 2007-aisiais atlikėjos parašyta ese. Dainą „Together“ Sia parašė kartu su Jacku Antonoffu, kūrinį prodiusavo Antonoffas ir Jesse Shatkinas. Dainą ir klipą išleido „Monkey Puzzle“/„Atlantic Records“.

Kiek anksčiau šiais metais atlikėjos balsą galėjote išgirsti BTS single „On“, praėjusiais metais kartu su didžėjumi Diplo ir dainininku Labrinth Sia įkūrė grupę LSD. Jų debiutinis albumas „Labrinth, Sia & Diplo Present... LSD“ iki šios dienos perklausytas daugiau kaip 1 mlrd. kartų.

Sia 2016-aisiais išleido kritikų pripažintą, „Grammy“ nominuotą albumą „This Is Acting“ („Monkey Puzzle“/„RCA Records“). Būtent šis albumas ir gyvi pasirodymai išgarsino atlikėją ir suteikė jai superžvaigždės titulą. Sia priklauso „YouTube“ „Milijardo peržiūrų klubui“ ir turi daugiausia milijardo peržiūrų ribą perkopusių vaizdo klipų nei bet kuri kita moteris atlikėja.

Jos neįtikėtino populiarumo sulaukęs singlas „Cheap Thrills“ tapo pasauliniu radijo hitu ir buvo ilgiausiai „Top 40“ 2016-aisiais išsilaikiusiu singlu. Sia sėkmę kūrė ne tik sau – per tuos metus sukūrė hitus tokioms pasaulinėms žvaigždėms kaip Beyonce, Kanye Westas, Rihanna, Britney Spears, Katy Perry ir kitiems.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)