Atsargos brigados generolas DJ Crembo – praėjusį dešimtmetį, vykstant šalies didžėjų čempionatų sąjūdžiui, puikaus muzikinio skonio ir miklių rankų grojikas septynis kartus tapo šio prestižinio renginio nugalėtoju, o dabar su nauju kvėpavimu grįžta į klubinę kultūrą.

Rimas Šapauskas – spalvingasis šokių aikštelių sprogdintojas, kuriam stojus prie diskžokėjaus pulto visi, esantys salėje, sukrunta šokti ir trypti kaip tik kas išmano.

Kontradmirolas DJ Saga – jis buvo pirmasis Lietuvoje, pradėjęs groti juostiniais magnetofonais su reguliuojamais greičiais, nuo 1991 m. populiarino elektroninę muziką, kurios dabar pilni klubai, radijo stotys ir asmeniniai grotuvai.

Kultines DJ Sagos renginių serijas "N-R-G Express", "Beach Dance", "Strokes Temple", "Techno Valentino", radijo laidą "Dūžiai" puikiai prisimena tie, kuriems praėjęs dešimtmetis sutapo su savo muzikinio skonio paieškomis, rašoma klubo pranešime spaudai.

Kapitonas Dj Misha Berloga – daugeliui jau pažįstamas linksmasis diskžokėjas, savo grojama muzika klausytoją nugabenantis tiesiai į aštuntąjį/devintąjį dešimtmečius (seni geri mokyklinių diskotekų laikai).

Paradinė rikiuotė tikrinama šį šeštadienį, gegužės 23 d., 22 val., „Havana Social Club“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją