Didžėjus – manijos spąstuose

Manuel De La Mare remiksų karaliaus titulą pelnė 2011-aisiais, kuomet elektroninės muzikos parduotuvės „Beatport“ buvo išrinktas geriausiu metų remiksų kūrėju.

„Dabar bandau daryti pertraukėlę ir atsiriboti nuo remiksų manijos. Ji mane buvo tiesiog užvaldžiusi. Manau, gerą skambesį galima išgauti iš bet ko, tačiau tai reikalauja daug kūrybiškumo ir energijos. Dabar remiksams renkuosi tik ypač atidžiai išieškotus kūrinius, o dar geriau – pats kuriu originalią produkciją“, – pasakoja puikia nuotaika tiek scenoje, tiek gyvenime trykštantis Manuel De La Mare.

Ir jam tai puikiai sekasi. Prodiuseris drauge su ilgamečiu savo leidybinės kompanijos „303 Lovers“ ir studijos partneriu Luigi Rocca į šokių aikšteles periodiškai įmeta vis naujų klubinių sprogmenų.

Naujausias jų – kartu su prodiuseriu John Acquaviva sumeistrauta tikra garsinė bomba „1001 Nights“. Vos prieš 2 savaites nakties tamsą išvydęs garso takelis visu garsu sprogs po „Exit“ stogu.

Atplauks pieno puta

Tarp mylimiausių klubų pasaulyje Manuel De La Mare mini „Space“ šokių aikšteles Majamyje ir Ibizoje, „Ministry Of Sound“ Londone ir Seulo „M2“.

Kokia tikimybė, kad po šio savaitgalio tarp svečio klubų–favoritų įsitvirtins ir „Exit“ vasaros rezidencija?

Maža, jeigu Manuel De La Mare netyčia užlips į antrąjį klubo aukštą ir patikrins antrąją „Radistų“ renginių serijos „YOLO“ naktį.

Mat vyrai klubo administraciją informavo, kad šeštadienio nakčiai jiems reikės 100 litrų pieno ir didžiulės vonios, kurioje tilptų bent šešios gundančios gražuolės. Ką šįkart sumanė jokių ribų nežinantys „Radistai“? Atsakymas – jau šeštadienio naktį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)