Legendinę tradiciją klube „Exit“ atgaivins Echomen iš D. Britanijos, kuriam scenoje pritars Kastis Torrau ir Donatello.

Pusę per pusę

„Būtent iš Echomen studijos prieš penkerius ir daugiau metų mus pasiekė visa armija klubinių hitų, kurie anuomet kilnodavo „Exit“ stogą. Šis didžėjus scenoje – matyt, geriausias pasirinkimas legendinės serijos sugrįžimui“, – sakė šeštadieniui beruošiantis Kastis Torrau.

Pats Echomen teigė, jog nenori skriausti naujausios šokių muzikos, todėl savo pasirodymą padalins į dvi dalis. „Pusę mano seto sudarys kultiniai gabalai, šiandien jau priskiriami klasikos lentynoms. Kita dalis pasirodymo – šviežios klubinės nuotaikos, savo grūvu nenusileidžiančios kūriniams-legendoms“, – pasakojo svečias.

„Exit“ rezidentai Kastis Torrau ir Donatello liks ištikimi tradicijai ir gros išimtinai senus gerus garso takelius. „Artėjanti data – puiki proga prisiminti visus auksinius kūrinius, savo laiku karaliavusius kolonėlėse. Jau pradėjau rūšiuoti savo audio lobynus. Atrodo, į klubą teks imti ne mažiau 300 kompaktų“, – šypsojosi Kastis Torrau.

Publikos įvertinimui – premjera

Kitas „Exit Legends“ rezidentas Donatello šeštadieniui ruošia skambią naujieną. Šokių aikštelės laukia premjera – Donatello remiksas, sukurtas Echomen hitui „Perpetual“.

„Pagaliau įgyvendinau prieš gerus metus aplankiusią mintį naujam gyvenimui prikelti kūrinį iš šokių muzikos aukso amžiaus. Rinkausi iš įvairių atlikėjų kūrinių, tačiau įtaigus „Perpetual“ vokalas nokautavo visus varžovus“, – pasakojo Donatello.

Tarp didžiausių Donatello favoritų taip pat rikiavosi iškeltų rankų audras klube „Exit“ keldavęs John Creamer & Stephan K „I Wish You Were Here“ bei James Holden ir Julie Thompson hitas „Nothing“.

„Pirminę „Perpetual“ remikso versiją prieš kelias savaites jau testavau klube. Šį šeštadienį publikos įvertinimo lauks atnaujinta versija, kuri, tikiuosi, taps ir galutine“, – sakė sugrįžti į „Exit Legends“ sceną nekantraujantis Donatello.

Retas „Exit“ vaizdo siužetas - seni geri 2004-ieji klube: