Vasariškomis nuotaikomis ir geromis emocijomis spinduliuojančiu vaizdo įrašu atlikėja pasidalijo feisbuke. Vaizdo įraše matyti kaip mergina dainuoja trumpus fragmentus iš populiariausių 2017 metų dainų.

„Savaitgalį buvome išvykę pailsėti į Birštoną ir besigrožint vietos gamta ir įvairiomis meno instaliacijomis kilo idėja susukti trumpą vaizdo klipą.

Kartais atostogaujant ir vaikštinėjant pušynuose atsiranda smagių idėjų, kurias norisi užfiksuoti. Šįkart panašiai ir įvyko. Padarę nedidelį tyrimą, kokios vestuvinės dainos šiuo metu populiariausios, radome jų ganėtinai nemažai ir įvairių“, – pasakojo atlikėja.

S. Pankūnaitė atskleidė, kad pasiruošimas filmavimui, dainų išmokimas vyko labai greitai: „Atsirinkome keletą populiariausių užsienio atlikėjų dainų ir galvojome, kaip jas pateikti. Pasivaikščiojus po Birštono miestą apmąstėme kokios vietos būtų tinkamesnės“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)