Į koncertą atvyksiantys žiūrovai vaizdą galės stebėti stulbinančio dydžio ekrane – jo plotis prilygsta Lukiškių aikštės Vilniuje pločiui, skelbiama spaudos pranešime.

„Mes žinom, kad žmonės, eidami į mūsų koncertus, visada tikisi ir net reikalauja daug – daug to, ką galime pasiūlyti tik mes, todėl mes labai daug galvojame, kaip galėtume nustebinti žiūrovus ir šį kartą. Kad garsas bus aukščiausios kokybės – tą jau žino visi, kad šviesos bus įspūdingos – tą taip pat visi žino.

SEL koncerto Klaipėdoje scena

Tad šiais metais nusprendėme pagrindinį dėmesį skirti nematyto dydžio vaizdo ekranui, prie kurio kūrimo prisidėjo geriausi profesionalai. Manau, tai, ką išvys žiūrovai, juos nustebins ir apstulbins: vaizdai koncerto metu tarsi perkels visus į kitą planetą“, – apie būsimą koncertą pasakojo SEL lyderis Egidijus Dragūnas.

Be koncerto Klaipėdoje, grupė SEL su savo gerbėjais šiais metais susitiks dar trijuose koncertuose: birželio 18 d. Šiauliuose, rugsėjo 4 d. Vilniuje ir gruodžio 25 d. Kaune.

SEL koncerto Klaipėdoje scena
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją