„Per Kalėdas pabundu,
Ir randu sau dovanų,
SEL koncerto bilietai,
Kaip mylės mane draugai...“

Jai ir skiriamas pagrindinis konkurso prizas – 6 bilietai VIP ložėje!

Tačiau nenusiminkite visi likusieji. Kalėdos – ne tik stebuklų, bet ir siurprizų metas: SEL lyderis nusprendė visiems eiliuotus sveikinimus sukūrusiems gerbėjams padovanoti po vieną kvietimą!

Visų rašiusiųjų eiles DELFI prašo atsiliepti. Kvietimus bus galima atsiimti DELFI redakcijoje Vilniuje, Gynėjų g. 16. Eiles rašiusius ir konkurse dalyvavusius prašome paskambinti į redakciją tel.: 2045438 arba 2045400, arba parašyti el. paštu: rinkodara@delfi.lt iki gruodžio 24 d. 16 val.

Likus vos kelioms dienoms iki „SEL Superklubo“ (per Kalėdas juo virs „Forum Palace“ koncertų salė ) atidarymo, Egidijus Dragūnas prasitarė, kad neseniai klubo didžėjų sąrašas pasipildė dar keliais lietuvių ir poros svečių iš užsienio vardais. „Mano vakarėlyje gruodžio 25 dieną „Forum Palace“ gros geriausias didžėjus iš Baltarusijos DJ Krasnov. Taip pat laukiame svečio iš JAV - Los Angelo klubuose grojančio DJ Igon Barovski. Sutinku, vakarėlio didžėjų sąrašas gana kontrastingas. Bet aš mėgstu kontrastus“, - paslaptingai šypsosi muzikantas.

Kaip jau buvo skelbta, „SEL Superklube“ plokšteles suks klubinės kultūros pionieriumi Lietuvoje vadinamas Ignas („Atari“), su žymiausiais pasaulio ir Europos didžėjais grojęs klaipėdietis DJ Mindaugelis, Julius Sour iš „513“, „G&G Sindikato“ narys DJ Mamania. Prie šios kompanijos neseniai prisijungė progressive/house scenos atstovas DJ Donatello. „Jau ir pats nebežinau, kas gros mano diskotekoje. Faktas, kad didžėjų bus daug. Ir aš būsiu vienas jų“, - sako E.Dragūnas.

Egidijus prisipažino savo svajonių diskotekai ruošiantis populiarios devintojo-dešimtojo dešimtmečių muzikos setą, į kurį įtrauks tokių grupių kaip „A-ha“, „Pet Shop Boys“, „Massive Attack“, „Snap“, KLF ir kt. hitus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją