-Kaip gimė ši idėja?

-Buvome pažįstamos jau ilgą laiką, bet niekada tiesiogiai nesusidūrė mūsų keliai. Tačiau, šią žiemą viename renginyje kalbėdamos apie muzikos pokyčius supratome, kad ir pačios galime prie jų prisidėti ir pristatyti kažką naujo bei neįprasto ir tą padaryti norime bei galime ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Socialiniai tinklai ir kitos internetinės platformos šiais laikais plečia muzikinį suvokimą ir įsivaizdavimą, tad mums norėjosi taip pat sugalvoti kažką modernaus ir kitokio. O kad tą pavyktų įgyvendinti džiaugiamės, jog mūsų komandą papildė ir kūrybiškas bei talentingas video kūrėjas Ervinas Dikinis (Ervi-Shot).

-Kuo išskirtinis Jūsų pristatomas muzikinis projektas?

-Drąsiai sakome, kad tokio Lietuvoje dar nebuvo. Mes sujungiame ne tik skirtingtus muzikinius garsus, bet ir moterišką energiją, pačią geriausią nuotaiką ir kas svarbiausia, tai aukštą muzikinę kokybę. Šiame pristatomame muzikiniame video išgirsite tris populiariojo žanro dainas - Adelės, Dua Lipos ir Shouse kūrybą pristatome sava interpretacija.

-Šiuo projektu ketinate sudominti ir užsienio rinką, kaip ir kokiu būdu tai padarysite?

-Tiesa sakant, tai buvo mūsų pirmoji mintis, kada sugalvojome, kad galime bendradarbiauti. Jau ne kartą mums koncertuojant atskirai yra tekę dirbti su ne vienais užsienio renginių organizatoriais, o bendras mūsų pažįstamas iš Kanų pasiūlė mūsų dueto skambesį ir Prancūzijos pietuose.

Duetas dar tik pasieks klausytojus, bet merginos džiaugiasi, kad pastarasis projektas jau turi stavo užsakovų ratą ir įsibėgėjus vasarai žada nustebinti ir naujas muzikiniais garsais. Kas žino, gal duetą papildys dar viena gabi muzikantė?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją