– Merginos, kaip sugalvojote sudainuoti su Vytautu, kokia tai daina?

– Pristatyti bendrą kūrinį su Vytautu Šiškausku planavome jau seniau, norėjome įgyvendinti tėvelių, senelių ir mūsų norą atlikti duetą su jų mylimu atlikėju. Reikia norėti, tikėti, o tada norai išsipildo. Kai šią dainą išgirdome, iškart pagalvojome, kad ją norėtume atlikti kartu su Vytautu. Džiaugiamės, kad sutiko.

Naujas mūsų kūrinys yra apie šventinį laikotarpį, žiemą, speigą – taip pat nepamirštant ir jausmų, šilumos, kurią žmogus dovanoja žmogui.

– Jūsų auditorijos visiškai skirtingos, į ką orientuota nauja daina?

– Taip, tikrai skirtingos, bet manome, kad tiek Vytauto gerbėjams, tiek mūsų įdomu išgirsti bei pamatyti mus kitokius. Daina orientuota į visus, neišskiriame auditorijos. Jau pasirodėme labai skirtingai auditorijai su šia daina televizijos laidose – ir gana jaunatviškame šou „KK2 penktadienis“, ir vyresniųjų pamėgtoje „Duokim garo“! Tikrai niekada net nepagalvojome, kad dainuosime tokioje laidoje – labai smagu, kad plečiasi veiklos bei programos spektras.

– Ar seniau pažinojote šią scenos legendą, ar tik dabar susipažinote? Koks tai žmogus?

Ne, neseniai, bet bendraujant su šia scenos legenda atrodo, kad pažinotum ją labai seniai. Jis iš tų žmonių, su kuriais gera būti šalia, jauku. Būnant su Vytautu, nesijauti, jog tu scenos naujokas – jis kartu jaudinasi prieš kiekvieną išėjimą, bendrą pasirodymą.

– Kas sukūrė dainą, ar planuojamas klipas ir daugiau muzikinių duetų?

– Dainai tekstą parašė Karolina Kriukelytė-Slavinskienė, muziką Arvydas Martinėnas. Vaizdo klipo šiai dainai kol kas neplanuojame, o dėl bendrų muzikinių projektų bus matyti – tokios galimybės neatmetame.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)