Tai yra pirmasis „Little Mix“ albumas po to, kai merginos paliko Simono Cowello leidybinę kompaniją „Syco“. Su pastarąja merginų grupė dirbo nuo pat 2011 m. laimėjimo „X Faktoriuje“. Tačiau naujausią grupės albumą išleido „Sony Music Entertainment“ priklausanti įrašų kompanija „RCA“.

„Confetti“ jau dabar yra tituluojamas kaip brandžiausias merginų darbas, apjungiantis skirtingas kartas. Albume skamba tokie superhitai kaip „Holiday“, „Break Up Song“, taip pat neseniai pristatyta, daug kalbų dėl paslėptos minties sulaukusi „Not a Pop Song“. Tarp hitų autorių yra tokie muzikos pasaulyje gerai žinomi dainų kūrėjai kaip MNEK, Tayla Parx ir kiti.

„Little Mix“ – „Holiday“

Šį rudenį per „BBC One“ debiutavo TV projektas „The Search“, kuriame „Little Mix“ renka muzikinius talentus ir padeda jiems tobulėti. O dar šį lapkritį pamatysime ir daugiau „Little Mix“ debiutų ekrane – merginos taps 2020-ųjų „MTV“ muzikos apdovanojimų ceremonijos vedėjomis.

„Tai yra didžiulė garbė ir svajonės išsipildymas. Taip pat apdovanojimų metu mes atliksime ir savo naujausią singlą „Sweet Melody“. Tai bus mūsų iš viso jau antras pasirodymas „MTV“ apdvanojimuose. Šou privalo tęstis ir mes to labai laukiame!”, – kiek anksčiau nauju iššūkiu džiaugėsi „Little Mix“ ketvertukas: Jade, Perrie, Leigh-Anne ir Jesy.

„Little Mix“ – „Sweet Melody“

Sėkmingiausia merginų grupe „X faktoriaus“ istorijoje tituluojama „Little Mix“ pripažinimą išsikovojo ne skandalais, o išskirtiniais ir stipriais balsais. Taip pat jų nuolat plėtojama moterų stiprybės (girl power – angl. k.) tema – ta, kurią kadaise pradėjo kita kultinė merginų grupė „Spice Girls“. Abiems grupėms tai padėjo sulaukti labai daug palaikymo iš klausytojų.

„Little Mix“ yra puikus pavyzdys to, kad ir TV šou užgimę projektai gali būti ilgalaikiai. Grupė išleido šešis albumus, turi daugybę multiplatininių hitų, o apdovanojimų sąrašas begalinis, įskaitant prestižinius „Brit Awards“, „Billboard“ ir „MTV“ apdovanojimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)