Johnny Casho bėdos su moterimis

Johnny Casho gyvenime buvo pilna tamsių dalykų, ir jo siaubingas elgesys su moterimis yra vienas iš jų. Savo memuaruose „I Walked the Line“ Vivian Cash išliejo savo širdį ir atvirai papasakojo, kaip mylėjo savo vyrą, nors jis vartojo narkotikų ir buvo jai neištikimas su labiau žinoma jo antrąja partnere June Carter Cash. Vivian pagimdė jam keturias dukteris, jas užaugino ir, nepaisant visko, liko su vyru. Galiausiai visus nuopelnus jis priskyrė June.

Tiesa, ir pačiai June gyvenimas su garsiuoju dainininku nebuvo saldus, nepaisant viešai demonstruotos meilės. Biografas Robertas Hilburnas sako buvęs apstulbęs, kai sužinojo, jog J. Cashas buvo neištikimas June, kai ši laukėsi judviejų sūnaus Johno Carterio.

Moterų buvo daug, tačiau labiausiai June įskaudino tai, kad jos vyras jai buvo neištikimas su jos pačios seserimi Anita.

Sūnus Johnas Carteris taip pat pasakojo apie savo tėvų tikrai netobulą santuoką. Jo teigimu, jo mama buvo priklausoma nuo narkotikų ir kentė nuo paranojos, nes beveik nuolat baiminosi, kad Johnny ją apgaudinėja. Ši baimė persidavė ir jų sūnui: jis visada bijojo, kad jo šeima bet kuriuo metu gali iširti.

E. Presley linksmybės su nepilnametėmis

Sunku ir apsakyti visą poveikį, kurį Elvis Presley turėjo muzikai, todėl iš karto pereikime prie jo „nešvarių baltinių“. Kai išgarsėjo, jam buvo vos 21 metai. Daugybė moterų žavėjosi ne tik jo muzika, bet ir juo pačiu.

Biografas Joelas Williamsonas teigia, kad Elvis mėgo labai konkretaus tipo moteris – labai jaunas. Jo teigimu, tinkamiausias amžius patikti E. Presley buvo 14 metų. Pasak J. Williamsono, dainininkui labai patiko glamonės be lytinio akto.

Beje, būsimai jo žmonai Priscilla taip pat buvo 14 metų, kai ji susipažino su dešimčia metų vyresniu Elviu. Kas tarp jų vykdavo už uždarų durų, klausimas lieka atviras. Aišku viena: kai gimė judviejų dukra Lisa Marie, Elvis prarado bet kokį susidomėjimą žmona ir ėmė merginti kitą keturiolikmetę, vardu Reeca Smith.

Kalbama, kad tarp šių dviejų rimtų santykių buvo nemažai trumpalaikių ir taip pat su nepilnametėmis. Jam esą ypač patiko mergaitės su itin mažomis pėdomis.

Destruktyvus Franko Sinatros temperamentas

F. Sinatra buvo tikra scenos ikona, tačiau už tos scenos vykdavo daug negerų dalykų. Pirmiausia dėl jo temperamento. Kalbama, kad jis buvo toks siaubingas, kad viena iš jo žmonų dainininką prilygino Džekilui ir Haidui. Be to, F. Sinatra nesibodėjo į darbą paleisti kumščių.

1948 metais jis trenkė kumščiu vienam reporteriui. Galiausiai jie susitarė be teismo ir išvengė bausmės dėl kaltinimų užpuolimu ir sumušimu.

Kartą buvo apsistojęs „Beverly Hills“ viešbutyje, kai į po ranka pasitaikiusį verslininką metė telefoną ir praskėlė žmogui galvą. Jis taip pat vos neužmušė savo tuometinės žmonos Avos Gardner, sviedęs į ją šampano butelį su tokia jėga, kad šis suskaldė vonios kriauklę.

Savo įniršį dainininkas išliedavo ir ant daiktų. Kartą jis peiliu į skutelius supjaustė Normano Rockwello paveikslą, per viešbučio Las Vegase langą išmetė prastai veikiantį televizorių ir sudaužė mašinoje radiją, kai per jį užgrojo grupės „The Doors“ daina „Light My Fire“.

Cee Lo Green požiūris į sutikimą

2012 ir 2013 metai reperiui Cee Lo Green buvo gana sudėtingi. Jo bėdos prasidėjo vienai moteriai jį apkaltinus davus jai ekstazio, o vėliau ją išprievartavus. Galiausiai dainininkas teisme oficialiai nei pripažino, nei paneigė kaltinimų ir buvo nuteistas trejiems metams lygtinai. Jam taip pat buvo liepta 45 dienas dirbti visuomenei naudingą darbą. O kaltinimai dėl išprievartavimo taip ir liko tik kaltinimais, nes dainininko advokatai nurodė, kad nebuvo jokių įrodymų, kad lytiniai santykiai vyko be abipusio sutikimo.

Tiesa, reperis dar labiau pablogino savo padėtį socialiniame tinkle „Twitter“ pareikšdamas, kad „žmonės, kurie buvo išprievartauti, tai atsimena“.

Vėliau savo žinutes reperis ištrynė ir atsiprašė, patikinęs, kad „niekada nepateisina smurto prieš bet kokią moterį“.

Steveno Tylerio jaunoji draugė

2011 metais išleistuose savo memuaruose „Does the Noise in My Head Bother You?“ grupės „Aerosmith“ lyderis Stevenas Tyleris užsiminė apie savo jaunystės draugę Julia Holcomb, su kuria, esą, mėgo atsiduoti aistrai viešose vietose, tačiau daugiau detalių nepateikė.

Julia taip pat panoro pateikti savo įvykių versiją ir papasakoti, kaip viskas buvo iš tikrųjų. Ji pasakojo, kad buvo šešiolikmetė iš sudėtingos šeimos, kai susipažino su S. Tyleriu. Jos rimtų problemų turėjusi motina pasirašė dokumentus, kuriais S. Tyleris tapo teisėtu merginos globėju.

Vėliau mergina pastojo ir jiedu sumanė tuoktis. Tačiau planai ėmė žlugti po to, kai jo močiutė atsisakė padovanoti savo žiedą. Vėliau penktą mėnesį nėščia Julia pateko į gaisrą ir atsidūrė ligoninėje, kur S. Tyleris įtikino ją pasidaryti abortą. Galiausiai mergina jį paliko ir grįžo pas tėvus. O S. Tyleris grįžo prie roko žvaigždės gyvenimo ir... kitų moterų.

Morrissey trikdantys vieši pareiškimai

Jeigu jums reikia vyruko, kuris garsiai ir atvirai reiškia nepopuliarią nuomonę, tai Morrissey yra būtent tas, kurio ir ieškote. 2007 metais laikraštis „The Independent“ citavo dainininko interviu, kuriame jis skundėsi dėl nykstančio britiškumo. Nors jis neigė esantis ksenofobas ar rasistas, interviu jis pareiškė tokių dalykų, kaip: „Nors nieko neturiu prieš žmones iš kitų šalių,... imigracijos kaina yra didžiulė. Keliauji Anglijoje ir nebesupranti, kur esi“. Ironiška, bet pats Mančesteryje gimęs Morrissey yra airių imigrantų sūnus.

Po trejų metų kitame interviu Morrissey, kuris yra vegetaras, kritikavo gyvūnų teisių pažeidimus Kinijoje ir pridūrė, kad „sunku nemanyti, kad kinai yra porūšis“.

Kai kilo seksualinės prievartos skandalas, kurio epicentre atsidūrė amerikiečių kino prodiuseris Harvey Weinsteinas, Morrissey pareiškė: „Nekenčiu, kai žmogui primetamos seksualinės situacijos. Daugelyje atvejų, kai pažvelgi į aplinkybes, pamatai, kad žmogus, kuris yra laikomas auka, iš tiesų ja nėra“.

Vėliau Morrissey taip pat savo kituose interviu apkaltino Kate Middleton dėl slaugės savižudybės, o taip pat sumenkino masines žudynes, per kurias žuvo 77 žmonės, pareikšdamas, kad „tai yra niekis, palyginus su tuo, kas kiekviena dieną vyksta „McDonald's“ restoranuose“.

Jamesas Brownas ir smurtas šeimoje

Jameso Browno duktė Yamma 2016 metais išleido memuarus „Cold Sweat: My Father James Brown and Me“. Tai yra širdį verianti ir perspėjanti istorija apie mergaitę, augusią šeimoje, kurioje smurtas buvo norma. O vėliau ta mergaitė pati sukūrė šeimą, kurioje buvo smurtaujama.

Nors moteris pasakojo, kad tėvas niekada nesmurtavo prieš ją, ji visuomet bijojo, kad kada nors jis ims tai daryti. Savo knygoje Yamma taip pat vaizdžiai aprašė kelis atvejus, kai tėvas mušė jos motiną.
Būta ir kitų incidentų.

2004 metais buvo pranešta apie tai, jog J. Brownas buvo suimtas už tai, kad savo tuometinę žmoną Tomi Rae Brown pastūmė taip smarkiai, kad ši atsidūrė ligoninėje.

Visgi toks siaubingas jo būdas netrukdė dainininkui palaikyti daugybės nesantuokinių ryšių, iš kurių gimė ne vienas ir ne du nesantuokiniai sūnūs bei dukterys. Po dainininko mirties ne vienas žmogus pareiškė esantis J. Browno palikuonys, ir DNR tyrimai patvirtino, kad jie sakė tiesą.

Bjauri Chucko Berry praeitis

Chuckas Berry buvo tikra legenda, svariai prisidėjęs prie rokenrolo susiformavimo. Jis mirė 2017 metais. „The New Yorker“ jį apibūdino kaip „išdidų ir sudėtingą vyrą“, kuris „buvo tiesiog genijus“. Kartą jis trenkė Keithui Richardsui už tai, kad šis palietė jo gitarą, kai jiedu organizavo Ch. Berry 60-ojo gimtadienio vakarėlį. Būtent dėl tokio charakterio jis įsiveldavo į begalę incidentų, kuriuos pats vadino kvailiojimais

O viskas prasidėjo dar paauglystėje, kai jis praleido trejus metus pataisos mokykloje, į kurią buvo pasiųstas už automobilių vagystes ir ginkluotą apiplėšimą. Peršokime į 1962-uosius metus, kai Ch. Berry buvo jau 36 metai. Jis pateko į kalėjimą dėl Manno akto pažeidimo. Šiuo įstatymu buvo draudžiama vežti moterį per valstijos sieną turint amoralių ketinimų. Beje, tai merginai buvo 14 metų.

Jam buvo skirti treji metai kalėjimo, tačiau jis už grotų praleido 20 mėnesių.

Ir kvailiojimai tęsėsi toliau. 1989 metų gruodį Ch. Berry buvo apkaltintas tuo, kad viename iš savo restoranų jis filmavo moteris tualete. Tų pačių metų birželį buvo atlikta krata jo namuose ir rasta ginklų, kanapių ir „tualetinių“ vaizdų įrašų, dėl kurių vėliau buvo pateiktas grupinis ieškinys.

Galiausiai jo advokatams pavyko pasiekti susitarimą su nukentėjusiomis moterimis, tačiau šis incidentas gerokai pakenkė jo reputacijai.

Jameso Levine'o grobuoniškas elgesys

„Metropolitan Opera“ išgyvena vienus geriausių laikų, o daugiau nei 40 metų šiam operos teatrui vadovo Jamesas Levine'as. Jis buvo pagrindinis dirigentas bei teatro jaunų atlikėjų programos meno direktorius. Pastarasis faktas kelia daug nemalonių asociacijų, kadangi „The New York Times“ praėjusių metų kovą pranešė, kad šis operos teatras nusprendė oficialiai – ir garsiai – nutraukti visus ryšius su J. Levine'u dėl kaltinimu „seksualine prievarta ir priekabiavimu“.

Tuomet buvo paskelbta labai mažai detalių, tačiau pakanka ir tų kelių. Skelbta, kad paties operos teatro atlikto tyrimo metu buvo apklausta 70 žmonių. Po jo buvo išplatintas oficialus pareiškimas, kuriame nurodyta, kad buvo surinkta įtikinamų įrodymų dėl J. Levine'as netinkamo seksualinio elgesio su pažeidžiamais menininkais jų karjeros pradžioje.

Pats dirigentas savo atleidimo nekomentavo. Jis buvo nušalintas nuo pareigų 2017 metų gruodį keturiems vyrams atskleidus, jog nukentėjo nuo jo dar būdami paaugliai. J. Levine'as tuomet kaltinimus neigė, tačiau vėliau reikalai ėmė prastėti.

Pasirodo, kad dar septintajame dešimtmetyje sklandė gandų dėl dirigento elgesio, kai jis dirbo „Meadow Brook“ muzikos mokykloje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)