Ilgus mėnesius specialiai šiam renginiui besiruošiantys atlikėjai susitiks keturiuose muzikos raunduose. „Red Bull Soundclash 2017" nugalėtoją lems publika. Gerbėjų plojimų ir ovacijų keliamą triukšmą fiksuos specialūs ir itin tikslūs garso matuokliai. Kad viskas būtų sąžininga, procesą kontroliuos teisėjas, kurio tapatybė bus atskleista netrukus.

Pagal pasaulines taisykles pirmame raunde Jazzu ir Donny atliks savo dainas. Antrame raunde meistriškai vykdys dainų „perėmimą". Trečiasis bus skirtas gerai žinomų hitų remiksams. Ketvirtame raunde Jazzu ir Donny į sceną žengs kartu su kviestinėmis žvaigždėmis, kurioms padedant sieks nugalėti negailestingoje kovoje.

Šis renginys pirmą kartą mūsų šalyje buvo surengtas 2012 m. Tada savo jėgas išbandė Marijonas Mikutavičius ir grupė „G&G sindikatas". Prieš penkerius metus vykusiame šou triumfavo M.Mikutavičius, kuris po du mėnesius vykusio intensyvaus pasiruošimo ir daug jėgų kainavusių keturių raundų nugalėjo repo grandus. Marijono ir „G&G sindikato" susitikimui vadovavo grupės „Bix" lyderis ir „X-Factor" teisėjas Saulius Urbonavičius - Samas.

M.Mikutavičius – „Trys Milijonai“

G&G sindikatas“ ir M.Mikutavičius – „Mes tikim Dievais“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)