Naująjį albumą „Siela“ pristatys keturiais
gyvo
garso koncertais Vilniuje, Palangoje, Utenoje, Druskininkuose, kurie įvyks šią ir ateinančią savaitę.

„Sielos“ naujojo albumo premjera – šį ketvirtadienį, lapkričio 20 dieną 21 val. Vilniaus muzikos klube „Tamsta“.

Muzikantai surepetavo daugiau kaip dviejų valandų trukmės programą, kurioje nuskambės visi naujojo albumo kūriniai ir daug legendinių hitų, tokių kaip „Vėjas. Žvaigždė“ ar „Rudenio Dievas“, kurią „Siela“ Vilniuje ketina atlikti kartu su Laura Čepukaite.

Scenoje grupė pasirodys pilna savo sudėtimi: vokalistas Aurelijus Sirgedas, gitaristai Kostas Kriaučiūnas ir Aurimas Driukas, bosistas Bernardas Prušinskas, būgnininkas Darius Juodka. „Sielai“ taip pat talkins pritarianti vokalistė ir Alinos Orlovos grupės muzikantas – smuikininkas Simas Butavičius.

„Albumo įvertinimas nuo šiol tebūnie klausytojų ir kritikų užsiėmimas“, - agentūros M.P.3 pranešime spaudai sakė dainininkas. „Tačiau jis toks, kokio grupei reikėjo po kelerių metų tylos. Jis - jubiliejinis! Surengsime keturis albumo pristatymo koncertus, kurių metu gyvai sugrosime visus naujus kūrinius. Bus puiki proga patiems susidaryti savo nuomonę, įvertinti visų „euforinių“ dainų gyvą skambesį ir palyginti su esančiu įraše.“

Lietuvos muzikos gerbėjus „Siela“ turėtų maloniai nustebinti savo naujų dainų įvairove - duetu su operos dainininke Rasa Juzukonyte dainoje „Štormai“, smuiko simfonija papuoštu kūriniu „Mus palieka angelai“ ar fortepijonine balade „Pasaulio kraštas“.

Tuo tarpu kūrinių „Patriotinė daina“, „Pankuša“ ir „Grok Rock“ pagrindinė sudedamoji dalis – pankrokas, tačiau visas dainas jungia taiklūs tekstai ir, nepaisant skambesio įvairovės, melodingas skambesys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją