„Daugeliui turbūt kilo klausimas, kodėl albumą pavadinau „Rebirth“. Dabar pasikeitė mano statusas, mano gyvenimo būdas ir gyvenimas apskritai. Svarsčiau įvairius variantus, tačiau „Rebirth“, - vaizdo reportaže pasakojo SezzY.

Dainininkas, pasakodamas apie savo naujausias dainas, prisipažino, kad ne vienas kūrinys buvo įkvėptas jo gyvenimo.

„Pavyzdžiui daina „Who's that kid?“ yra apie mano vaikystę Turkijoje, apie gyvenimą Lietuvoje. Mano skausmą ir laimę, surastą čia. Nors labiau biografinis buvo mano pirmasis albumas“, - atskleidė jis.

Savo dainose SezzY atskleidė ne tik savo skausmą, laimę, bet ir apdainavo intymias paslaptis, kurios apgaubusios Lietuvos naktinį gyvenimą.

Po šešerių metų pertraukos antrąjį albumą pristatęs SezzY naujausias savo dainas dovanoja DELFI skaitytojams, kurie jas gali ne tik pasiklausyti, bet ir parsisiųsti nemokamai.

Į albumą „Rebirth“ SezzY sudėjo 8 dainas. Jame skamba ir kūriniais, kuriuos atlikėjas atliko drauge su Egle, dar žinoma kaip MiniMe, J. Brownu ir Cat Daddy. Naujausias SezzY dainas prodiusavo ne tik pats atlikėjas, bet ir britai „Skyscope music“ ir amerikietis Cat Daddy.
SezzY (D. Gražio nuotr.)

„Noriu, kad žmonės galėtų parsisiųsti gerą muziką be didelių pastangų ir vargo. Nenoriu, kad jie klausinėtų draugų, kur galima pasiklausyti kūrinių nemokamai ar prašytų jų parsiųsti nelegaliai. DELFI skaitytojai mano muzika gali mėgautis nemokamai. Manau, kad šis naujienų portalas yra puiki erdvė dalintis ne tik geromis žiniomis, bet ir muzika“, - neabejoja atlikėjas.

Pasiklausyti naujausią SezzY albumą "Rebirth" ir atsisiųsti dainas galite čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)