Švedų prodiuseriai ir šokių muzika – itin dera, rašoma pranešime spaudai. Šis talentingų skandinavų duetas nuneša laiku atgal į svaiginantį paplūdimio vakarėlį. Beje, „Jarami“ yra patyrę prodiuseriai, dirbę su tokiomis žvaigždėmis kaip Camila Cabello, Frank Ocean, Dua Lipa ir kt.

Vieniems šokių muzika užkuria vakarėlio nuotaiką, o kitiems tai yra tinkamiausias garso takelis fizinei iškrovai. Šis olandų „Dash Berlin” šviežutėlis singlas motyvuoja siekti aukščiausių rezultatų.

Y2K kultinis trap kūrinys „Lalala“ atvedė atlikėją į šlovę. „TikTok“ socialiniame tinkle ši daina renka milijonus perklausų, o naujausias turko Ilkan Gunuc remiksas – judesio išsiilgusių šokėjų armiją.

„Skechers“ parodijuoja šiuolaikinę muziką per Bolivudo estetiką. Tai irgi yra absoliutus „TikTok“ programėlės hitas, turintis daugiau nei 30 mln. peržiūrų „YouTube“ platformoje. O dabar jis turi ir remiksą, kuriame skamba ekscentriškojo reperio Tyga balsas.

Dar vienas labai vasariškas ir, tikėtina, būsimas paplūdimio šokių hitas, kuriam – vos savaitė. Tai prodiuserio iš Meksikos darbas, subalansuotas vakarėliui, tačiau, kaip sako pats kūrėjas, tinka klausytis ir automobilyje pakliuvus į spūstį.

„Higher Ground“ – tai ne šiaip sau šokių muzikos kūrinys. Tai yra šokių muzikos superžvaigždės Martino Garrixo potencialus vasaros hitas. Kūrinyje skamba žodžiai apie laikotarpį, kuris eina į pabaigą ir nors užtruko, tačiau visa tai nebuvo dėl nieko – „vėl rasiu kelią atgal į savo aukštumas“.

Norvegai moka sukurti skambesį, kuris nepalieka abejingų. Pats dainos pavadinimas jau sako „Aš tik noriu šokti“ (angl. I Just Wanna Dance), o dainos kūrėjai dar priduria, kad su šiuo singlu atiduoda pagarbą visiems tiems, kuriems neišeina gražiai šokti, bet jie vis tiek tai daro nuoširdžiai.

Tik šįryt pasirodęs dar vienas pastaruoju metu itin produktyvaus šokių muzikos prodiuserio Kygo kūrinys „The Truth“ yra tarsi nedidelė banga prieš audrą. O jau gegužės 29 d. bus galima šokti pagal daugiau naujausių Kygo šokių hitų, nes tądien jis išleidžia ilgai lauktą albumą „Golden Hour“.

Konceptualios ir meditacinės šokių muzikos mėgėjai turėtų nepraleisti šios naujienos. Tai – bendras muzikos legendos, kompozitoriaus Hanso Zimmerio ir pasaulinio lygio didžėjaus Alano Walkerio darbas. Originali „Time“ versija skambėjo filme „Inception“ su aktoriumi Leonardo DiCaprio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)