Į sausakimšą „IndEx Hall“ erdvę, į kurią renginys buvo perkeltas dėl didžiulio gerbėjų susidomėjimo, žmonės pradėjo rinktis dar nesutemus. „Moderat“ kitoje scenoje apšildė Lietuvoje pastaruoju metu retai koncertuojanti grupė „Fusedmarc“.

Keturgubas „Pfadfanderei“ ekranas, vizualizacijos ir kultinis Berlyno elektroninės muzikos dievukų „Moderat“ pasirodymas nepaliko abejingų. Tačiau ir patys atlikėjai be galo džiaugėsi lietuvių svetingumu.

„Tai, kaip „Loftas“ pasiruošė šiam renginiui – dešimt balų. Aptarnavimas geresnis net nei Niujorke“, – po renginio sakė grupės vadybininkas Hubi.

„O publika čia yra ypatingai šilta – tikrai ne apie visus savo koncertus galime taip pasakyti“, – Hubi antrino „Moderat“ viena trečioji – Apparat.

Atlikėjai po savo įspūdingo pasirodymo neskubėjo išvykti iš menų fabriko teritorijos, spėjo pabendrauti su savo gerbėjais ir už gerą pasirodymą iššauti šampano butelį.

Tiek Apparat, tiek „Modeselektor“ patikino, kad mielai grįžtų į „Loftą“ – dabar viskas priklauso nuo gerbėjų aktyvumo.

„Sol Live“ koncerto akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)