Visa tai lėmė ne tik Pietų Amerikoje vyraujančios skirtingos gamtinės sąlygos, tačiau ir nuo seno šiame žemyne gyvenusių indėnų genčių tradicijos bei Europos kolonistų atnešta kultūra. Aišku viena - šiam stiliui būdingas ugningas temperamentas, aistra ir veržlumas nepaliko abejingų.

Vakarėlyje dalyvavo ir projekto "Radži ieško žmonos" nugalėtoja Ilona. Tiesa, mergina vakarėlyje ne pramogavo, o dirbo - pristatinėjo klube vieną alkoholinį gėrimą. Ilona mielai pozavo su klubo lankytojais, nevengdama ir prisiglausti prie jų. 

Šeštadienis Lietuvos kariuomenės diena. 1918 metų vasario 16 dieną buvo paskelbtas Lietuvos Nepriklausomybės aktas, o tų pačių metų lapkričio 23 dieną – sukurta Lietuvos kariuomenė, išleistas pirmasis įsakymas kurti Lietuvos ginkluotąsias pajėgas." Mojo Lounge" palaiko Lietuvos karius ir ruošia įspūdingą vakarėlį – LT ARMY DAY. Vakaro metu džiugins seksualios kariškos uniformos, specialūs kokteiliai ir dar daug staigmenų kuriomis pasirūpins Mojo Lounge spec. dalinio pajėgos.

Vakarėlio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)