Žinomiausi ir nauji hitai, užvedantys ritmai, puiki garso ir apšvietimo kokybė - taip savo lankytojus kątik praūžusią penktadienio naktį sutiko moderniausias Klaipėdos klubas „Port“.

Daugiau nei valandą trukęs emocingas grupės „G&G Sindikatas“ koncertas nestokojo pačių geriausių emocijų. Patys atlikėjai ant scenos juokavo, jog jie yra vidutinio amžiaus krizės kamuojamų vyrukų grupė.

Pasibaigus suplanuotai koncerto programai, didžiulė Hip-Hop'o fanatų minia atlikėjus privertė grįžti ant scenos. Grįžę „G&G Sindikato“ vyrukai ne tik pakartojo prašomą dainą, bet su įvairiomis improvizacijomis, kurių karaliumi tapo DJ Mamania, atliko dar du hitus - vienas iš jų „Užsukame bytą“.

Praūžus išskirtinei penktadienio nakčiai, klubas „PORT by BarBar'a“, neleis atsikvėpti klubinėtojams ir šeštadienį. Jau šį vakarą „Port“ scenoje - gyvo garso grupės „Lemon Joy“ koncertas.

Penktadienio vakarėlio akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)