Sezzy prisipažįsta, kad gimtadienis jam yra bene laukiamiausia diena metuose.

“Žinau, kad pamatysiu visus žmones, kuriuos myliu, - atvirauja atlikėjas. - Daug kas per savo gimtadienius kviečia pakoncertuoti atlikėjus arba bando muzika pasirūpinti patys. Aš rengiu savo gimtadienio šventę klube ir noriu padovanoti gerą renginį savo draugams bei tiems, kas mėgsta mano muziką. Su nauja vakarėlių serija "Pop Champagne" norėjau į klubą sugrąžinti R'n'B ir hip-hop skambesį. Štai kodėl aš sujungiau savo gimtadienį ir klubinį vakarėlį, į kurį gali patekti visi norintieji."

Ne už ilgo pirmagimio su žmona susilauksiantis Sezzy savo gimtadienio proga naktiniame klube užkūrė tikrą pirtį. Dainininkas, rodėsi, skraido ant sparnų. Sezzy išdavė, kad jo kūrybinei veiklai naujos energijos impulsų suteikia būsimoji tėvystė.

"Dabar aš turiu dar daugiau ambicijų, noriu daugiau dirbti, kad galėčiau aprūpinti savo gausėjančią šeimą. Nenoriu, kad šeima kada nors pažintų tamsiąją gyvenimo pusę", - DELFI sakė Sezzy.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)