„Woo“ savaitgalis prasidės istorinės muzikos doze. Ketvirtadienio šokiuose „Gran Turismo Italo“ šeimininkaus du didžėjai, kurių keliai kadaise susitiko ne mažiau istorijoje svarbiame klube „Stereo45“. Tai – šiandien kaip pjovėjų trio „Metal on Metal“ narys žinomas Kym Wild bei dažniau renginius organizuojantis, nei juose grojantis Ramojus Reimeris.

Petis petin sustoję armijos laikų draugai iš krepšių trauks elektroninius įrašus, atlaikiusius ne vienos dešimties metų spaudimą. Tai – ryškiausi italo, synth pop bei hi-nrg atspalviai, drauge susiliesiantys į sintetinio disco nuotaiką.

Prieš antrąją savaitgalio sesiją būtina gerai pailsinti kojas bei rankas. Į „Woo“ atvyksta net du šoklūs svečiai iš užsienio. Pirmasis – Lenkijos diskotekų vulkanas Jick Magger. Jaunajam vienos populiariausių kaimynų pop/electro grupių „Out of Tune“ lyderiui jau teko garbė groti su MGMT, „Bloody Beetroots“ ar Calvin Haris, „Heineken Opener“ ir kituose lenkų festivaliuose.

Ne tik grupėje grojantis, bet ir didžėjaujantis Jick Magger atsiveža ne tik daug triukšmingų įrašų, bet ir asmeninį savo vakarėlių ciklą „Bang!“. Tai – vieni populiariausių Varšuvos kasmėnesinių vakarėlių, transliuojančių šviežią fidget house, heavy bass bei electro skambesį. Drauge su Jick Magger atvyksta ir nuolatinis „Bang!“ vaizdų kūrėjas VJ Osmo, įkvėpimo diskotekų iliustracijoms pasisemiantis iš grafikos, animacijos, muzikos kūrimo.

Vakarėlio „Bang!“ savininkus pasitiks ir electro bei fidget vietininkai Lietuvoje. Tai – vos šiemet debiutavęs duetas „The Sneekers“ ir remiksais bei asmeniniais leidiniais nenustojantis stebinti "aout6".

Lenkiška diskoteka taps įžanga į šeštadienį, kuomet reiks ne tik ateiti pašokti, bet ir prieš veidrodį namie pasistaipyti. Į „Woo“ vėl užsuks ciklas „Look Like“, šįkart atiduosiantis duoklę kiekvieno žmogaus draugui – pižamai.

„Pižamų vakarėlyje“ pirmu balsu suoks ką tik prancūzų grupę „Nouvelle Vague“ apšildžiusi jaunoji atlikėja migloko. Jai nuėjus miegoti, veikti vakarėlyje tikrai bus ką, nes pižamų paradui toliau vadovaus Vee Diawara (NO DJS), „Look Like“ šeimininkai Amber Slou ir Weedines bei „Opus 3“ terasos gyventojas Edvinas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją