„Tai, kad kūrinys taip greitai populiarėja, rodo, jog gerbėjai laukia iš mūsų naujienų. Galiu jau dabar pasakyti, kad jų netrukus bus dar daugiau. O kol kas kviečiu į susitikimą klube „Exit“. Čia susirinkusiai publikai gyvai pristatysime singlą „Kam tu meldies“, taip pat sugrosime ir visiems jau atmintinai žinomus hitus“, – sako Egidijus Dragūnas.

Naujausia daina gimė JAV. Los Andžele šiam kūriniui su profesionalais taip pat nufilmuotas ir prabangus vaizdo klipas, kuris gerbėjams bus pristatytas jau visai netrukus.

„Prašome ištikimiausių fanų palaikymo ir norime, kad šią dainą jūs įsigytumėte legaliai ir ji išties taptų jūsų nuosavybe. Visi pinigai, gauti už singlą keliaus į mano labdaros fondą ir bus panaudoti patiems geriausiems tikslams,“ – dar praėjusią savaitę pristatydamas dainą sakė Selas.

Koncertas naktiniame klube – tai viena iš nedaugelio progų vėl scenoje išgirsti grupės hitus. Šiuo metu planuojami dar du didžiuliai „Sel“ koncertai: liepos 5 dieną E. Dragūnas su savo komanda pasirodys Klaipėdos vasaros estradoje, o gruodžio 6 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje bus griausmingai pristatytas naujas grupės albumas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)