„1 minutė juoko prailgina gyvenimą. O kas nenori gyventi ilgiau ir dar linksmai?“ – teiraujasi gerai šalyje žinomas humoristas R. Bingelis.

Humoristas teigia, kad aplinkui pilna gyvenimą atspindinčių anekdotiškų situacijų. Kaip ir anksčiau, taip ir dabar dažniausiai jose atsiduria vyrų ir moterų tarpusavio santykiai. Šeštadienį anekdotus pasakosiantis humoristas teigia turintis vidinį filtrą, kuriuo geba atsisijoti labiausiai publiką išjudinančius juokus.

„Moterį lengviau nurengti prieš jos valią, negu aprengti pagal jos norą“, „Jeigu vyras yra geras, tai visai nesvarbu, kokios spalvos yra jo „Bentley“, „Vyras sako žmonai: jei tu mane iš tiesų būtum mylėjus, tu už manęs nebūtum ištekėjus“, – vieną po kito humoro perlus beria R. Bingelis.

Organizatoriai pažada, kad humoro ir džiazo renginiuose, kurie vyks iki Naujųjų metų, nestigs ne tik muzikos ir anekdotų, bet ir įvairių atrakcijų: viktorinų, žaidimų ir humoristinių užduočių. Kituose renginiuose pasirodys nauji muzikos ir sąmojo virtuozai.

Vakaro metu koncertuosiantis Saulius Šiaučiulis – džiazo pianistas, pedagogas, vienas ryškiausių tradicinio džiazo pianistų Lietuvoje ir modernaus džiazo („mainstream“) žinovas. S. Šiaučiulis Lietuvoje ir užsienyje yra koncertavęs su įvairios sudėties ansambliais ir orkestrais. Pianistas yra sukūręs džiazo kompozicijų, muzikos Klaipėdos dramos teatro spektakliams bei muzikos vaikams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)