Jis pirmą kartą savo karjeroje surengė turą didžiosiose šalies arenose. Pirmoji stotelė – Klaipėda. „Tie, kas skaito mano pakalbėjimus viešoje erdvėje, matyt, žino, kad aš myliu tik du miestus. Lietuvoje tai yra Klaipėda, o anapus pasaulio – Los Andželas. Todėl suprantama, kad pirmasis koncertas vyksta mano Klaipėdikėje. Į šį turėjau leistis šių metų pabaigoje, tačiau mane įkalbėjo, kad jį rengčiau dabar. Ir labai tuo džiaugiuosi“, – kaip visada su publika nuoširdžiai bendravo K. Kerbedis.

Nuoširdumas, charizma, energija iš jo liejosi per kiekvieną dainą, todėl nenuostabu, kad damos gėles dainininkui pradėjo nešti jau po pirmosios koncerto dainos – superhito „Sakale lėk“.

Šiomis dienomis pasirodė naujas K. Kerbedžio albumas „Mano balsas“. Taip pavadintas ir koncertų turas, į kurį leidosi dainininkas. Todėl koncertuose skamba ne tik visiems gerai žinomi superhitai, bet ir naujos dainos, kurios iškart nepalieka abejingų.

Prieš koncertą buvo žadėta, jog 53-ejų K. Kerbedžio pasirodymas pranoks viską, ką jo gerbėjai iki šiol yra matę. Pažadas buvo ištesėtas.

Techninę įrangą K. Kerbedžio turo koncertams tiekia rimčiausios kompanijos, dirbančios su pasaulinės šlovės vardais, vizualiniai sprendimai stebino novatoriškumu, Lietuvoje dar nepatirtu įspūdžiu.
„Jo scena arenoje atrodys taip, kaip jai ir dera atrodyti 2017-aisiais, įskaitant visus moderniausius techninius sprendimus. Akivaizdu, kad Kastytis stovi ant aukščiausio savo karjeros laiptelio būtent dabar. Tai yra jo geriausias laikas. Ir patį K. Kerbedį tai skatina eiti į priekį, į didžiausias šalies arenas, rengti efektingus šou su gyvai grojančia grupe, pritariančiaisiais vokalistais. Žiūrovai matys didelę profesionalų komandą scenoje, o dar kelios dešimtys žmonių dirbs užkulisiuose. Ir jie visi žino bendrą taisyklę: viskas turi būti taip, kad klausytojas po koncerto jaustųsi toks pat laimingas, kaip ir vakaro kaltininkas“, – prieš koncertą teigė prodiuseris Lauras Lučiūnas.

Žiūrovai visa tai ir išvydo koncerte. Ir ne tik išvydo, bet ir pajautė K. Kerbedžio energiją, kurios jis negailėjo. Jau po pirmosios dainos K. Kerbedis šluostėsi prakaitą.

„Čia ne Seržo Gandžumiano drabužėliai mane šildo, o jūs“, – juokavo K. Kerbedis kuris paprašė personalo, kad į sceną atneštų servetėlių nusišluostyti prakaitą.

K. Kerbedis yra vienas tų atvejų, kai klausytojai artistą šlovina ne tik dėl pluošto dainų, asociatyviai primenančių jaunystę ir studijų laikais zulintas garsajuostes. Publika myli dainininką visą: jo aistrą scenoje šiandien, jo galingą ir išskirtinį balsą, jo nuoširdų bendravimą ir kūrybinį preciziškumą.

Publika ir Klaipėdos arenoje įrodė, kad ji K. Kerbedį išties myli, kad juo džiaugiasi.

„Nesu šalininkas „darom, darom, greičiau“. Man reikia apgalvoti kiekvieną detalę. Jeigu turėčiau bent krislelį abejonės, kad dabar dar nesame pasiruošę arenoms – stabdyčiau arklius. Bet aš žinau, kad šie koncertai bus tokie, kokių aš linkėčiau kiekvienam. Ir aš jų jau laukiu sproginėjančia širdimi“, – prieš turą kalbėjo K. Kerbedis, o scenoje įrodė, jog pasielgė teisingai, kad „nestabdė arklių“.

K. Kerbedis koncertus „Mano balsas“ dar surengs Panevėžio, Šiaulių, Vilniaus ir Kauno arenose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)