Koncerte skambėjo visi garsiausi S. Prūsaičio kūriniai: „Būkim draugais", „Sweet Sweet", „Power Forever", „Vasara 3016", „Pajuda jaunimas", „Norim šokti" ir , žinoma, „39". Būtent pastarasis kūrinys yra tas, kurio vardu pavadintas ir antras solinis dainininko albumas, pasirodysiantis lapkritį.

Daina „39" svetainėje „Youtube" jau turi beveik 8 milijonus perklausų ir baigia pasivyti populiariausią S.Prūsaičio dainą „Norim šokti", kuri artėja 10-to milijono perklausų link. „Būtų tikrai nelogiška albumą vadinti kitaip, kai 39 tapo mano lemtingu skaičiumi", – juokiasi S. Prūsaitis.

Koncerte skambėjo ir dar vienas būsimojo albumo hitas – didžiulės sėkmės sulaukusi daina „Tu nemoki", kurią S. Prūsaitis atliko drauge su buvusia savo mokine, „X faktoriaus" laimėtoja Igle.

Susirinkusieji išgirdo ir pačią naujausią S.Prūsaičio dainą „Merginos šoks".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)