Daina „Rankos į viršų“ jau išbandyta keliuose koncertuose ir sulaukė puikios publikos reakcijos.

„Rankos tikrai kilo į viršų, žmonės nuo pirmų akordų atsipalaidavo ir linksminosi iš širdies. Galimybės šokti dabartiniuose koncertuose ypač geros, nes niekas nesigrūda, žmonės išlaiko atstumus, todėl aplink save turi erdvės. Mes laikomės saugumo reikalavimų ir tuo pačiu stengiamės, kad publika justų visą smagią koncerto atmosferą“, – sako dainininkas.

Daugiau apie naująjį kūrinį ir artėjančius koncertus S. Prūsaitis papasakos šiandien 14 val., kai svečiuosis laidoje „Delfi premjera“.

„Rankos į viršų“ jungiasi su „39“, „Tu nemoki“, „Vasara 3016“, „Būkim draugais“, „Norim šokti“ ir kitais Sauliaus Prūsaičio superhitais, kuriuos galima bus išgirsti naujausioje programoje „Vasaros Live Show“. Koncertai vyks: rugpjūčio 15 d. – Palangos koncertų salėje, 19 d. – Vilniuje, Vasaros terasoje ir 28 d. – Kaune, Nemuno saloje. Drauge su S. Prūsaičiu scenoje pasirodys ir superhito „Vasarinė mergaitė“ atlikėjai „2Kvėpavimas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)