Jis pasakojo, kad kiekviena daina turi savo labai skirtingą gimimo istoriją. „Kai manęs klausia, kaip kurti dainas, patarimo niekam duoti negaliu. Tarkim ši naujausia – „Nakties nelauk“ – prasidėjo nuo priedainio frazės. Tie keli žodžiai tiesiog įsėdo man į smegenis ir nepaliko ramybėje. Galvojau apie būsimą turą, rekordinį skaičių žmonių, kurie ateis į koncertus ir supratau, kad trūksta kūrinio, kuris būtų skirtingos stilistikos, tačiau išlaikytų tą patį šventės pojūtį ir būtų šokinis, kuris priverstų daugiatūkstantinę minią padėti mums sukurti galingą renginio atmosferą. Taip atsirado „Nakties nelauk“, – sako dainininkas.

Dainos vizualizacija yra čia:

Iki „Namo nereiks pareit“ koncertų turo pradžios – daugiau nei dvi savaitės, tačiau pasirengimas jam vyksta pilnu tempu. „Repeticijų grafikas intensyvus. Atnaujinome ne tik dainų sąrašą, bet ir choreografiją, kostiumus. Pažadame pusantros valandos gryno džiaugsmo, šokius šviesų jūroje ir tą lengvumo jausmą, lyg visas pasaulis tau po kojų ir namo išties nebereikia pareit“, – sako jis.

Saulius Prūsaitis / Foto: Pauliaus Gasiūno

„Namo nereiks pareit“ buvo suplanuotas kaip dešimties didelių areninių ir mažesnių salių turas, tačiau, jam dar neprasidėjus, prireikė jau trijų papildomų koncertų: ne tik dainininko gimtojoje Marijampolėje, bet ir Panevėžyje bei Mažeikiuose. „Dar nė karto nėra buvę, kad tiek papildomų šou reikėtų“, – sako S. Prūsaitis.

S. Prūsaičio koncertinis turas „Namo nereiks pareit“: gruodžio 11 d. – Tauragėje, 14 d. – Šiaulių arenoje, 17 d. – Vilniuje, „Siemens“ arenoje, 18 d. – Alytuje, 21 d. (16.00 ir 19.00) – Panevėžyje, 27 ir 28 d. – Marijampolėje, 29 d. – Kaune, „Žalgirio“ arenoje, 30 d. (18.00 ir 20.30) – Mažeikiuose, 31 d. – naujametinis šou Klaipėdoje, „Švyturio“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)