Vasario 14 d. sostinės ASG arenoje daina po ilgesnės pertraukos vėl skambės gyvai – grupė Šv. Valentinio dieną rengia didžiulį Meilės koncertą ir net vienai dienai keičia pavadinimą į „Meilės kliošas“.

„Paskambink man“ koncerte turėtų skambėti labiau akustiškai, bet energingai, su visais originale girdimais raktiniais garsiukais. Paliksime vietos Justės giesmei ir mūsų žinutės perdavimui. Norime paskatinti bendrauti, visomis įmanomomis šiuo metu priemonėmis ir rodyti vieni kitiems, dėmesį ir meilę, kada tik randame galimybę. O iš tiesų, kaip mūsų širdis – Justė – plaks, taip ir mes skambėsime“, – sako Laurynas.

Prieš metus pasirodžiusi originali „Paskambink man (Jei tau liūdna)“ versija sulaukė didelio susidomėjimo ir šiuo metu įpusėjo ketvirtą milijoną peržiūrų. „Gal tai lėmė aktualumas tinkamu momentu ir patraukli kūrinio aranžuotė, energetika, bei ,žinoma, veidas?“ – sako Laurynas.

„Saulės kliošas“ nuojautos, kad daina taps tokia populiari neturėjo, tačiau prisimena džiaugsmą, kuris apėmė, kai gimė pati kūrinio idėja. Jie net prisipažino, kad stengiasi netikrinti grupės „Youtube“ paskyros, kad tiksliai nežinotų, kaip ten sekasi dainoms. „Nenorime pradėti riesti nosių, daug geriau svajoti, įsivaizduoti ir tikėtis“, – šypteli Laurynas.

Beje, mergina, kurios telefono numerį „Paskambink man“ priedainyje ištaria grupės solistė Justė Starinskaitė, vis dar saugo šį numerį. „Iš anksto jos atsiprašome, nes gali būti, kad po naujos versijos pasirodymo jis vėl skambės. Džiaugiamės, kad ji dar turi kantrybės ir su juo neatsisveikina. Nors buvo norinčių jį perimti. Tikimės, kad visi, kurie dabar skambins jai, bus malonūs ir geri žmonės“, – sako Laurynas.

Telefono numeris panaudotas su savininkės žinia, o štai buto adresas, kuris minimas dainoje, nėra tikras. „Bet jei jis kažkam kažką primena, tai tikimės, kad daina jam atnešė ne liūdesį, o tik džiaugsmą ir pakėlė vertę“, – sako „Saulės kliošas“

„Meilės kliošas“ – vasario 14 d., Vilniuje, „Avia Solutions Group“ arenoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją