Romantiškas popstiliaus kūrinys Sashos galvoje pradėjo dėliotis beveik prieš metus. „Tada daina buvo skirta konkrečiam žmogui. Deja, nuo to laiko mano gyvenimas stipriai pasikeitė ir dabar galėčiau pasakyti, kad ji yra skirta visiems įsimylėjusiems“, - apie „Baby I Love You“ sakė Sasha Song.

Kūrinį „Baby I Love You“ dainininkui įrašyti padėjo Londone gyvenantis prodiuseriai, kurie su dainininku dirba nuo tada, kai jis pats dar buvo Didžiosios Britanijos sostinės gyventoju. „Man vienodai smagu dainuoti ir lietuviškai, ir angliškai, ir rusiškai. Beveik kiekviename mano koncerte skamba dainos šiomis trim kalbomis“, - sako būdamas dešimties metų lietuvišku kūriniu „Mamai“ klausytojų širdis pavergęs dainininkas.

Daina „Baby I Love You“, kurios dar negirdėjo Lietuvos ir Rusijos klausytojai, jau turi gerbėjų Azerbaidžane. „Ten ją jau groja radijo stotys“, - šypsosi praėjusią savaitę iš koncertinės kelionės po šią tolimą, bet vis dažniau lietuvių muzikantų lankomą, šalį grįžęs atlikėjas.

2009 metų tarptautiniame „Eurovizijos“ dainų konkurse Maskvoje dalyvavęs Sasha Song Azerbaidžane, kuris kitąmet rengs šį konkursą, buvo sutiktas kaip tikra žvaigždė. Dainininkas sulaukė ne tik išskirtinio gerbėjų dėmesio, bet verslo pasiūlymų išleisti albumą ir šios šalies rinkai.

Rusijoje Sasha Song irgi gerai atsimenamas būtent po „Eurovizijos“ dainų konkurso. „Tai tapo rimtu startu slaviškoje rinkoje. Kompanija „Gala Records“, kuri rūpinasi Sashos karjera Rusijoje, yra įsitikinusi, kad jo debiutinis slaviškas albumas sulauks didelės sėkmės“, - sakė dainininko vadybininkas Martynas Tyla.

Dainininkas planuoja dainos „Baby I Love You“ versiją įrašyti ir su Peterburge žinoma grupe T9.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją