Kaipmat nuščiuvusi publika gūžčiojo pečiais – „Kas gi čia vyksta?“. Nors vakar su baro lankytojais informacija ji noriai nesidalino, bet šiandien DELFI Erica papasakojo: toks netikėtas mini pasirodymas buvo repeticija prieš lapkričio 23 d. vyksiantį didžiausią koncertą jos solinėje karjeroje „Istorijos iš Niujorko“.

„Neturėjau mikrofono, nieko neplanavome ir neorganizavome iš anksto – tiesiog užsilipau ant baro ir pradėjau… Kai visas šurmulys nutilo ir žmonės pradėjo manęs klausyti, buvo toks nuostabus jausmas“, – sakė dainą „Read between the lines“ atlikusi Erica.

Tiesioginis šio pasirodymo įrašas buvo transliuojamas „Facebook“ tinkle, jį galite žiūrėti čia:

Šią naują dainą Erica viešumoje atliko pirmą kartą, ji yra iš džiazo albumo, kurį dainininkė įrašė su žinomu Niujorko muzikos prodiuseriu Josephu Baldassare'u.

Tarp atlikėjų, su kuriais jis bendradarbiauja – ir 11 „Grammy“ muzikos apdovanojimų laimėjęs Bob Dylan.

Erica pasakojo, kad mini pasirodymą būtent šiame bare ji nusprendė surengti įkvėpta teatralizuoto koncerto „Istorijos iš Niujorko“. Jame Erica atliks jaunos, ambicingos airės vaidmenį, atvykstančios į Niujorką prohibicijos metais, siekiančios tapti garsia džiazo dainininke.

„Koncerte bus daug vaidybos, o man juk reikia įsijausti į vaidmenį. Prohibicijos laiku, kai buvo draudžiama vartoti alkoholį, žmonės slapčia susirinkdavo pasilinksminti tokiuose nedideliuose, slaptuose baruose. Kad ir ką valdžia norėdavo uždrausti, žmonėms linksmintis neuždrausi. Ten jauni dainininkai surengdavo slaptus, netikėtus pasirodymus – tą koncerto metu galės patirti mano gerbėjai, o vakar netikėtai įvykio liudininkais tapo pramogaujantys vilniečiai“, – sakė dainininkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)